Συνέντευξη του εκπροσώπου της ΤΚ Προσηλίου Αν. Μάνης (VIDEO)

«Τα χωριά μας είναι εγκαταλελειμμένα»

Παρασκευή, 17 Μάιος 2019 18:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνέντευξη του εκπροσώπου της ΤΚ Προσηλίου Αν. Μάνης (VIDEO)

Ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Προσηλίου κ. Λυκούργος Μονεμβασίτης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σχετικά με τα πεπραγμένα του στην ΤΚ Προσηλίου του Δήμου Αν. Μάνης.

Από το έτος 2011 εξελέγη εκπρόσωπος της ΤΚ Προσηλίου του και έκτοτε δουλεύει αόκνως για την επίλυση των προβλημάτων της κοινότητάς του.

Ο κ. Μονεμβασίτης αναφέρθηκε στα απολύτως σπουδαία πεπραγμένα του, προτεινόμενα έργα του και προτεινόμενα έργα (έργα οδοποιίας, καθαριότητα αγροτικών οδών κ.ά.) ή αιτήματά του «που έχει αγνοήσει η παρούσα Δημοτική Αρχή», όπως αναφέρει ο ίδιος.

Μέσω της συνέντευξης επισημαίνει τα προβλήματα της κοινότητάς του και τις δικές του προσπάθειες για την επίλυση τους, καθώς και τα σημαντικά έργα που είχαν κολλήσει κυριολεκτικά, τα οποία «ξεκόλλησε» με δικές του ενέργειες.

Δεν παρέλειψε ν’ αναφέρει και σε θέματα, όπως η διακοπή υδροδότησης στην Κοινότητά του που είχε συμβεί τον Αύγουστο του 2017, εξηγώντας ότι κατέβαλε προσπάθειες μέσω δικαστικών Αρχών (Εισαγγελία κλπ), «αναγκάζοντας έτσι τη Δημοτική Αρχή να επαναφέρει την υδροδότηση στην κοινότητα»  

Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν μπορεί να συμφωνήσει μ’ αυτά που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού «Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.» του νυν δημάρχου σχετικά με τα έργα οδοποιίας που έχουν γίνει στην ΤΚ Προσηλίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Γράφει εδώ πέρα στο Προσήλιο ότι σε δώδεκα μεριές έχει ρίξει μπετό και έχει ρίξει 1500 μέτρα, που υπάρχουν αυτές οι δώδεκα μεριές που έχει ρίξει το μπετό, δεν υπάρχουν κι ούτε 1500 μέτρα υπάρχουν μπορεί να υπάρχει το 1/3 περισσότερο από το 1/3 δεν υπάρχει στο χωριό μας και τα μπετά του Δήμου Σμύνους να βάλουμε δεν συμπληρώνοντας αυτά».

Μ’ αυτή την ουσιαστική και αποκαλυπτική συνέντευξη δίνει απάντηση σε τυχόν ερωτήματα στους συγχωριανούς του και ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα της κοινότητάς του.

Εν κατακλείδι, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Τα χωριά έχουν εγκαταλειφθεί, αλλά ευελπιστώ ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες».

Παρακολουθήστε όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω video του MANINEWS

Ρεπορτάζ: Νικόλαος Πιερρακέας

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος