Πανελλήνιος διαγωνισμός ποίησης «U Write 2020»

Πέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2020 12:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πανελλήνιος διαγωνισμός ποίησης «U Write 2020»

Η ιστοσελίδα iTravelPoetry.com προκηρύσσει τον 2ο Πανελλήνιο ποιητικό διαγωνισμό «U Write», με ελεύθερο θέμα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, ανεξαρτήτως εθνικότητας, ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου, αρκεί τα έργα τους να είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα. Κάθε συμμετέχων μπορεί να υποβάλλει από ένα έως τρία έργα, τα οποία πρέπει να είναι πρωτότυπα και αδημοσίευτα, δηλαδή να μην έχει δημοσιευθεί σε οποιοδήποτε έντυπο ή ιστοσελίδα. Εξαιρούνται τα προσωπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η έκταση των ποιημάτων δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 40 στίχους.

Ως τελευταία προθεσμία αποστολής των συμμετοχών ορίζεται η 30η Δεκεμβρίου 2020. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την άνοιξη του 2021 στην ιστοσελίδα travelpoetry.com, καθώς και στην επίσημη σελίδα του itravelpoetry στο Facebook.

Κάθε συμμετέχων καλείται να πληρώσει το ποσό των 10 ευρώ για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό. Το ποσό αυτό είναι μη επιστρέψιμο και χρησιμοποιείται για την κάλυψη των εξόδων του διαγωνισμού.

Οι 100 καλύτερες βαθμολογικά συμμετοχές, θα συμπεριληφθούν σε ειδική έκδοση ανθολογίου η οποία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, το καλοκαίρι του 2021.

Οι τρεις πρώτοι νικητές θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα και ειδικότερα:
- 1ο Βραβείο: 1.500 ευρώ
- 2ο Βραβείο: 1.000 ευρώ
- 3ο Βραβείο: 500 ευρώ

Πως θα δηλώσετε συμμετοχή
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν ένα e-mail με θέμα «για τον διαγωνισμό ποίησης», στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με δυο διαφορετικά αρχεία κειμένου.

Στο πρώτο αρχείο θα είναι  τα έργα, χωρίς καμία άλλη προσωπική πληροφορία ενώ στο δεύτερο αρχείο, οι προσωπικές σας πληροφορίες: Όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος