Εμπλουτισμός και αναβάθμιση της δημοτικής βιβλιοθήκης Ελαφονήσου

Μαθητικός διαγωνισμός για νεαρούς αναγνώστες

Τετάρτη, 02 Δεκέμβριος 2020 12:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εμπλουτισμός και αναβάθμιση της δημοτικής βιβλιοθήκης Ελαφονήσου

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Ελαφονήσου για τον εμπλουτισμό, την ποιοτική αναβάθμιση και οργάνωση της βιβλιοθήκης του νησιού, ο δήμος παρέλαβε 200 νέα βιβλία, δωρεά της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης.  

Στόχος του Δ. Ελαφονήσου, σε αυτές τις δύσκολες ώρες της πανδημίας, είναι να φέρει τον άνθρωπο πιο κοντά στο βιβλίο και τις αξίες του ενώ η βιβλιοθήκη να γίνει μια πλούσια και δημιουργική πηγή γνώσης.

Στην εποχή του  κορωνοϊού, οι Ελαφονησιώτες έχουν την ευκαιρία να δανειστούν και να απολαύσουν στο σπίτι τους λογοτεχνικά, επιστημονικά και ιστορικά βιβλία. Βιβλία για ενήλικες, αλλά και παιδιά, βιβλία περασμένων δεκαετιών, αλλά και σύγχρονα.

Τα νέα βιβλία θα είναι διαθέσιμα για το κοινό από τις 10 Δεκεμβρίου.

Η διοίκηση της βιβλιοθήκης, σε μια προσπάθεια να δώσει κίνητρο στους μικρούς της φίλους, διοργανώνει διαγωνισμό όπου θα βραβεύσει ένα παιδί από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, που θα διαβάσει κάποιο βιβλίο και θα το παρουσιάσει διαδικτυακά στους συμμαθητές του, οι οποίοι θα αναδείξουν και το νικητή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 πμ  έως τις 2:00 μμ, στα τηλέφωνα  6972570283 (κ. Κατερίνα Μέντη) και  6980221821 (κ. Δημήτρης Καραβασίλης).

Ο Δήμος Ελαφονήσου απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς την κ. Μανάκου, υπεύθυνη της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος