Χορηγία του Επιμελητηρίου στο Ινστιτούτο Σπάρτης

Ευχαριστίες προς τον Ι. Παναρίτη

Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2020 15:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χορηγία του Επιμελητηρίου στο Ινστιτούτο Σπάρτης

Την ευγνωμοσύνη του προς το Επιμελητήριο Λακωνίας και ιδιαίτερα προς τον πρόεδρό του Ιωάννη Παναρίτη, εκφράζει το Ινστιτούτο Σπάρτης, ύστερα από την απόφαση περί απόδοσης  χορηγίας στο μη κερδοσκοπικό σωματείο για τη στήριξη των δράσεων του.

Αναλυτικά, η επιστολή προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Παναρίτη,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες του Δ.Σ. και των μελών του Ινστιτούτου Σπάρτης, ως ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της γενναιόδωρης χορηγίας του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η προσφορά σας αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εύρυθμη και παραγωγικότερη διεξαγωγή του συνεδρίου μας “Οι Διεθνείς Σχέσεις στην Αρχαιότητα: Η περίπτωση της Σπάρτης” και, από μέρους μας, θα αναδείξουμε αυτή σας τη χειρονομία με κάθε δυνατό τρόπο.

Το ενδιαφέρον σας και η άμεση ανταπόκριση που επιδείξατε στο αίτημά μας είναι πραγματικά αξιέπαινα και ευελπιστούμε να σας βρούμε αρωγούς και στο μέλλον στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε την ιστορική έρευνα για την αρχαία Σπάρτη και να βελτιώσουμε την εικόνα της Λακωνίας διεθνώς.

Μετά τιμής,
Η Πρόεδρος
Αναστασία Κανελλοπούλου»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος