Εντυπωσίασε η «Λιόπετρα» στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020 12:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εντυπωσίασε η «Λιόπετρα» στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Στη «12η Συνάντηση Φιλαρμονικών και Χορωδιών» που πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη, έλαβε μέρος η Χορωδία «Λιόπετρα» του Δήμου Ευρώτα με μαέστρο τη μουσικό κ. Χρυσάνθη Μάνδρου.

Στο όμορφο πρόγραμμά τους, παρουσίασαν διασκευές τετράφωνης χορωδιακής επεξεργασίας όπου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό.

Στο φεστιβάλ, το οποίο είναι μοναδικό στο είδος του, έλαβαν μέρος δεκάδες χορωδίες και ορχήστρες, αλλά και  εκατοντάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικοί  από όλη την Ελλάδα.

Στον δρόμο της επιστροφής, οι χορωδοί είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και να ξεναγηθούν στα εκθέματα του μουσείου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα