Ντοκιμαντέρ για την Παγκόσμια Μέρα Υγροτόπων

Στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

Δευτέρα, 27 Ιανουάριος 2020 15:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ντοκιμαντέρ για την Παγκόσμια Μέρα Υγροτόπων

Με αφορμή τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων (2/2), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, οργανώνει την προβολή δύο αξιόλογων ντοκιμαντέρ με θέμα τη συνύπαρξη πουλιών και ανθρώπου στους υγροτόπους και στην ύπαιθρο. Η δράση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 2/2 και ώρα 12:00 μμ στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.
Πρόκειται για τα ντοκιμαντέρ «Ανεμοδαρμένες πτήσεις» (2015, 42’), σε σκηνοθεσία Δάφνης Τόλη και «Οι Τελευταίοι των Ασπροπάρηδων» (2016, 20’), σε σκηνοθεσία Γιάννη Φλούλη.
Τα ντοκιμαντέρ θα προλογίσει η κ. Ρούλα Τρίγκου, συντονίστρια επικοινωνίας της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, ενώ στο τέλος θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
Σημειώνεται ότι η είσοδος στις προβολές είναι δωρεάν.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος