«Ένα, άπιαστο αστεράκι» έρχεται στη Βιβλιοθήκη Σπάρτης

Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019 16:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ένα, άπιαστο αστεράκι» έρχεται στη Βιβλιοθήκη Σπάρτης

Μια Χριστουγεννιάτικη παράσταση για μικρούς και μεγάλους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Βιβλιοθήκης) το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.

Η παράσταση με τίτλο «Ένα, άπιαστο αστεράκι» σε σκηνοθεσία Χρυσάνθης Κοτσάφτη, βασισμένη στο γνωστό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά, έχει διάρκεια 50 λεπτά και είναι σίγουρο πως θα καθηλώσει τους μικρούς θεατές ενώ την ίδια στιγμή θα ταξιδέψει τους μεγάλους στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν τους.

Η διοργάνωση της παράστασης ανήκει στις θεατρικές ομάδες «Μαγική Βαλίτσα» και «Activate Now»

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
- Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00
- Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00

Η τιμή εισόδου με οικονομική ενίσχυση ανέρχεται σε 7 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6937 286490.

Συντελεστές:
Θεατρική διασκευή και κείμενο: Σούλα Τσάκωνα
Σκηνοθεσία: Χρυσάνθη Κοτσάφτη
Παίζουν: Χρυσάνθη Κοτσάφτη, Σούλα Τσάκωνα

Λίγα λόγια για το έργο
«Παππού, σήκωσέ µε, σε παρακαλώ, στα χέρια σου για ν’ αγγίξω ένα αστεράκι..!!!», με αυτά τα λόγια το ποντικάκι του Ευγένιου Τριβιζά, ζητά τη βοήθεια του παππού του, για να εκπληρώσει τη μεγαλύτερη επιθυμία του.  Ένα παραμύθι γεμάτο συμβολισμούς και πολλή αλήθεια για την αξία των ονείρων και των στόχων, ζωντανεύει στη θεατρική σκηνή.  Με έμπνευση, από τη διαδρομή του μικρού ποντικιού στα κλαδιά ενός Χριστουγεννιάτικου δέντρου,  το «θεατρικό» ποντικάκι, συναντά τους ήρωες του παραμυθιού που προσπαθούν να το αποσπάσουν από το στόχο του δελεάζοντάς το με κάθε λογής πειρασμούς. Η ιστορία αυτή έχει έναν νικητή. Τον ήρωα που μένει προσηλωμένος στο στόχο του, που δεν χάνει την πίστη στον εαυτό του και που δεν ξεχνάει ποιος είναι και που θέλει να φτάσει.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών