Ευχαριστήριο του Συλλόγου Φίλοι της Μουσικής «Η Ταϋγέτη»

Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2019 11:11 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστήριο του Συλλόγου Φίλοι της Μουσικής «Η Ταϋγέτη»

Τα εύσημα σε όλους όσοι διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του χάλκινου βραβείου στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών «Καλαμάτα 2019», απευθύνει ο Σύλλογος Φίλοι της Μουσικής «Η Ταϋγέτη».

Συγκεκριμένα, το ΔΣ του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτα 2019. Ένα μεγάλο φεστιβάλ διεθνούς προβολής με συμμετοχή 38 χορωδιών από ολόκληρο τον κόσμο. Διαγωνιστικές κατηγορίες , παιδική, εφηβική, γυναικεία, folklore, θρησκευτική.

Η συμμετοχή και μόνο του συλλόγου μας, μιας ερασιτεχνικής-επαρχιακής χορωδίας, είναι τιμή. Πόσο μάλλον η βράβευσή μας με το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Folklore στην οποία και διαγωνιστήκαμε.

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί ένα τυχαίο γεγονός. Είναι αποτέλεσμα γνώσης, έμπνευσης σωστής καθοδήγησης και σκληρής δουλειάς. Το Δ.Σ. νοιώθοντας τεράστια χαρά και ευγνωμοσύνη ευχαριστεί θερμά για όλα αυτά τη μαέστρο της χορωδίας μας, κ. Φωτεινή Δημάκου-Σακκέτα, χωρίς τη συμβολή της οποίας τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε επιτευχθεί.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους χορωδούς μας που αποδίδουν τα μέγιστα. Και φυσικά σε όλους τους φίλους του συλλόγου μας, στα ΜΜΕ και όλες τις τοπικές αρχές που μας κατέκλυσαν με συγχαρητήρια.

Όλο αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και ενεργά την παρουσία μας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας με μοναδικό σκοπό να συμβάλουμε στην προώθηση του πολιτισμού μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα