Μέρος της ιστορίας του «Σπάρταθλον» και φέτος η δραστήρια ΛΕΦΩΣ (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 15 Οκτώβριος 2019 14:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μέρος της ιστορίας του «Σπάρταθλον» και φέτος η δραστήρια ΛΕΦΩΣ (ΦΩΤΟ)

Για άλλη μια χρονιά, η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης συμμετείχε ενεργά στο «Σπάρταθλον». Πλούσια δράση σε πολλούς τομείς, γεμάτη νέα πράγματα και πρωτοτυπίες χαρακτήρισε την φετινή συμμετοχή της ΛΕΦΩΣ στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος Σπάρτης, αλλά και ο Διεθνής Σύνδεσμος «Σπάρταθλον».  

Μια πολυάριθμη ομάδα μελών της Λέσχης, αλλά και εθελοντών, υλοποίησε μια σειρά δράσεων με στόχο την προβολή του αγώνα και της Σπάρτη σε όλον τον κόσμο.

Κατά μήκος της Λεωφόρου Κων. Παλαιολόγου τοποθετήθηκαν 26 φωτιζόμενες γιγαντοαφίσες με φωτογραφίες αθλητών.

Στη διάρκεια του αγώνα και της παραμονής των αθλητών στη Σπάρτη, λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας της Λέσχης με θέμα «Spartathlon» (στην κεντρική πλατεία το Σάββατο 28/9 και στο χώρο μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα την Κυριακή 29/9), κατά την οποία οι αθλητές, οι συνοδοί τους και το κοινό της πόλης είχαν την δυνατότητα να θαυμάσουν τα έργα των μελών της ΛΕΦΩΣ.

Για 9η συνεχή χρονιά, η Λέσχη, με 20 διαπιστευμένα μέλη, φωτογράφισε τον αγώνα από την εκκίνηση έως και τον τερματισμό, ενώ το υλικό που συγκεντρώθηκε ξεπερνά τις 6.000 φωτογραφίες.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε ζωντανή φωτογραφική μετάδοση του αγώνα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η οποία είχε ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα από το διαδίκτυο.

Να σημειωθεί ότι και φέτος η ΛΕΦΩΣ ήταν ο επίσημος φορέας φωτογράφισης του αγώνα, γεγονός που «αποτελεί για την Λέσχη ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση της δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάρτησης του φωτογραφικού υλικού στην επίσημη ιστοσελίδα του «Σπάρταθλον», από το οποίο μπορούν οι αθλητές να κατεβάσουν, δωρεάν, όσες φωτογραφίες επιθυμούν σε υψηλή ανάλυση.

Σε όλες τις παραπάνω δράσεις πολύτιμοι υποστηρικτές υπήρξαν ο Δήμος Σπάρτης και ο Διεθνής Σύνδεσμος «Σπάρταθλον», τους οποίους και η ΛΕΦΩΣ ευχαριστεί θερμά.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα