Σεμινάριο φωνητικής στη Μαγούλα

Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2019 15:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάριο φωνητικής στη Μαγούλα

Πολιτιστικό σεμινάριο φωνής και τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ενοριακού κέντρου Μαγούλας, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης 3:30΄ μμ.

Στο σεμινάριο, θα διδάξει η υψίφωνος κ. Ειρήνη Τσιρακίδου από το Ωδείο “Atheneum”, η οποία θα αναλύσει την ανατομία του φωνητικού οργάνων, των μυών που το περιβάλλουν, τη λειτουργία και τη χρήση της αναπνοής, τη διαδικασία της φωνητικής στήριξης, ενώ θα γίνει αναφορά στους αρμονικούς τόνους της φωνής και χρήσης της γλώσσας. Επίσης, θα αναλυθεί η λειτουργία του συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος, καθώς και η επίδρασή τους στη λειτουργία της φωνής και η σχέση εγκεφάλου και μάθησης. Στο τέλος, θα γίνει εξάσκηση ώστε οι συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τις πληροφορίες που έλαβαν στο σώμα τους.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε τραγουδιστές, ψάλτες, εκπαιδευτικούς, μουσικούς και ιερείς.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20 ευρώ και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6972270406.

Τη δράση διοργανώνει το Πολιτιστικό Σωματείο «Κοινωνία Μαγούλας – Ο Άγιος Νίκανδρος».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος