Κι εγένετο Φωτογραφική Ομάδα Λακωνίας!

Η συνέχεια της πρώην ομάδας «Φίλων Φωτογραφίας Φάριδος»

Παρασκευή, 11 Οκτώβριος 2019 16:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κι εγένετο Φωτογραφική Ομάδα Λακωνίας!

Με νέο όνομα «Φωτογραφική Ομάδα Λακωνίας» (Φ.Ο.Λ) επανασυστήνεται η φωτογραφική ομάδα που ιδρύθηκε στις 27/9/2004 με όνομα «Φίλοι Φωτογραφίας Φάριδος». Η ομάδα θα έχει έδρα το Ξηροκάμπι, ενώ θα μελλοντικά θα αποκτήσει αίθουσα εκδηλώσεων και φωτογραφικών εκθέσεων στη Σπάρτη.

Σκοπός της Φωτογραφικής Ομάδας Λακωνίας είναι η γνωριμία και διάδοση με κάθε νόμιμο μέσο της φωτογραφικής τέχνης, άλλα και βιντεοσκόπησης, με σεμινάρια, εκθέσεις, κάλυψη πολιτιστικών εκδηλώσεων, κάλυψη αθλητικών γεγονότων κ.α. στην ΠΕ Λακωνίας και προς όλους τους δήμους της.

Στη Φωτογραφική Ομάδα Λακωνίας μπορούν να γίνουν μέλη όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την διάδοση της φωτογραφικής τέχνης και βιντεοσκόπησης, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, με μόνη προϋπόθεση να έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

«Σας καλούμε όλους όσοι  έχετε μεράκι με την φωτογραφία - βίντεο για ένα νέο ξεκίνημα», αναφέρει στο κάλεσμά της η ΦΟΛ.

Για επικοινωνία με την ομάδα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος