Ομιλία του αρχαιολόγου Θ. Σπυρόπουλου για τους «Φίλους του Μουσείου Μάνης»

«Η Ομηρική Λακεδαίμονα είναι η Πλατωνική Ατλαντίδα»

Πέμπτη, 10 Οκτώβριος 2019 14:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ομιλία του αρχαιολόγου Θ. Σπυρόπουλου για τους «Φίλους του Μουσείου Μάνης»

Στις 7 Οκτωβρίου, ο Σύλλογος «Φίλοι του Μουσείου Μάνης - Μιχ. Κάσση» ξεκίνησε τις εκδηλώσεις του για 28η συνεχή χρονιά με διαλέξεις (ανά δεκαπενθήμερο) πάνω σε θέματα ποικίλου ενδιαφέροντος -τα οποία αναλύουν γνωστοί επιστήμονες, καλλιτέχνες, ερευνητές-  και με επισκέψεις και εκδρομές σε αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, με προγραμματισμένες διαλέξεις.

Τη Δευτέρα 21/10 και ώρα 8:00 μμ θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα «Η Ομηρική Λακεδαίμονα είναι η Πλατωνική Ατλαντίδα» με ομιλητή τον αρχαιολόγο κ. Θόδωρο Σπυρόπουλο.

Η  εκδήλωση θα διεξαχθεί στο εργαστήρι γλυπτικής του Μ. Κάσση (Τζιροπούλου 15, Ν. Φάληρο, τηλ.-fax 2104817893) με ελεύθερη είσοδο για τον καθένα που θα ήθελε, όχι μόνο  να  διευρύνει τις γνώσεις του, αλλά και να εκφράσει τις απόψεις του.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα