Ομιλίες του Απ. Πιερρή στη Σπάρτη

Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 14:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ομιλίες του Απ. Πιερρή στη Σπάρτη

Ξεκινούν την Πέμπτη (10/10) στο ξενοδοχείο “Mystras Grand Palace Resort & Spa” στο Παλαιολόγιο Μυστρά, οι εργασίες του «24ου Παγκόσμιου Συνεδρίου με θέμα την πρόοδο στην ογκολογία» και του «24ου Διεθνούς Συμποσίου για τη Μοριακή Ιατρική», που διοργανώνει ο Λάκωνας Καθηγητής Μοριακής Ιατρικής, Δημήτριος Σπαντίδος. Οι δύο επιστημονικές συναντήσεις θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 12/10.

Στα πλαίσια των συνεδρίων, την Πέμπτη (10/10) και ώρα 7:15 μμ θα μιλήσει ο διευθυντής του Ινστιτούτου Φιλοσοφικών Ερευνών Πατρών Απόστολος Λ. Πιερρής με θέμα “The Spartan Miracle and World History”.

Από τον Χίλωνα
ως τη Μάχη των Λεύκτρων
Την Κυριακή 13/10 και ώρα 8:30΄ μμ θα πραγματοποιηθεί μία από τις μεσοπεριοδικές συναντήσεις που οργανώνει ο κ. Πιερρής στη Σπάρτη. Ο ίδιος θα διαπραγματευθεί την μορφή και το νόημα  της ιστορίας της Σπάρτης κατά την περίοδο από την εφορεία του Χίλωνος (556 π.Χ.) μέχρι τη Μάχη των Λεύκτρων (371 π.Χ.). Θεματικός τίτλος της ομιλίας του θα είναι: «Η Χωλή Βασιλεία. Από τον Σοφό Χίλωνα στον Φρόνιμο Αγησίλαο».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης (Γκορτσολόγου 97) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα