Οι Φίλοι του Καζαντζίδη Λακωνίας και πάλι μαζί

Πέμπτη, 02 Μάρτιος 2023 10:38 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι Φίλοι του Καζαντζίδη Λακωνίας και πάλι μαζί

Μετά από απουσία τριών ετών, λόγω των γνωστών υγειονομικών προβλημάτων, ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας επανήλθε σε συνθήκες κανονικής λειτουργίας με μια επιτυχημένη βραδιά αφιερωμένη στο μεγάλο λαϊκό μας βάρδο Στέλιο Καζαντζίδη.

Η «8η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου και με ώρα έναρξης 8 το βράδυ στην όμορφη και φιλόξενη αίθουσα του κέντρου εστίασης  «Κεφαλάρι» στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης.

Η γιορτή άρχισε με σύντομο χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου Ηλέκτρας Βλαχονικολού - μουσικολόγου, η οποία περιστοιχιζόταν από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που είναι: Γιώργος Μητράκος  -  αντιπρόεδρος, Γιάννης Μητράκος - γραμματέας, Τάκης Δήμας – ταμίας και τα μέλη Πέτρος Μπλάνης και Κώστας Τσίπουρας.

Η πρόεδρος εξέφρασε τη χαρά της γιατί, μετά από τρία δύσκολα χρόνια, «οι  καζαντζιδικοί» μπορούν να γιορτάσουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου μας τραγουδιστή. Ευχαρίστησε όλα τα τοπικά ΜΜΕ για την πρόθυμη και ανιδιοτελή προβολή της εκδήλωσης, τα μέλη της λαϊκής ορχήστρας του συλλόγου, που κατέβαλαν κόπο για να ετοιμάσουν ένα  κεφάτο γνήσιο μουσικό πρόγραμμα με τα καλύτερα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, τραγούδια που αγαπήθηκαν και βρίσκονται στα χείλη όλων ακόμα και σήμερα. Χαιρέτισε ξεχωριστά την παρουσία του τέως προέδρου και ιδρυτή του συλλόγου,   Θεόδωρου Τσαγκαρούλη, που παραβρέθηκε στη γιορτή μετά της συζύγου του Χριστίνας.

Αμέσως μετά ξεκίνησε το τραγουδιστικό μέρος με την εναλλαγή των ερμηνευτών, που ήταν ο Φώτης Κωστάκης, ο Στράτης Τριανταφυλλόπουλος και η Ηλέκτρα Βλαχονικολού. Σύντομα η ατμόσφαιρα «ζεστάθηκε», δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να τραγουδήσουν ομαδικά τις μεγάλες επιτυχίες του  αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη. Εκτάκτως και για πρώτη φορά τραγούδησε και το μέλος του ΔΣ, Πέτρος Μπλάνης, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Τη μουσική κάλυψη της βραδιάς την είχαν οι μουσικοί: Κώστας Βεργυρής στο μπουζούκι, Τέλης Νικολόπουλος στα πλήκτρα και Νίκος Σταματάκος στα κρουστά.

Η όμορφη γιορτή κατέληξε με κεφάτους χορούς από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, που χάρηκαν με την ψυχή τους κι ευχήθηκαν: «Και του χρόνου με υγεία»!   
                                                                                           

Γιάννης Μητράκος


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε 
μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti