«Νύχτα Μοτοσικλέτας» στη «Λευκή Νύχτα» της Σπάρτης!

Τρίτη, 22 Αύγουστος 2017 16:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Νύχτα Μοτοσικλέτας» στη «Λευκή Νύχτα» της Σπάρτης!

Παρασκευή 25 Αυγούστου στη «Λευκή Νύχτα» της Σπάρτης, ο Αθλητικός Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Σπάρτης (ΑΜΟΣ) διοργανώνει εκδήλωση για τα δίτροχα... μοντέλα, τη «Νύχτα Μοτοσικλέτας»!

Πρόκειται για έναν άτυπο διαγωνισμό ομορφιάς μοτοσικλέτας, όπου το κοινό θα θαυμάσει τις μοτοσικλέτες, «ζωντανά», αλλά και σε φωτογραφίες. Μάλιστα, τα δίκυκλα θα φωτογραφηθούν απο επαγγελματία φωτογράφο και θα αναρτηθούν στη σελίδα του ΑΜΟΣ!
Επίσης, οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κλήρωση δώρων που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το βράδυ της Παρασκευής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη συμβολή των οδών Κ. Παλαιολόγου και Λυκούργου (είσοδος από Αγ. Νίκωνος και Λυκούργου), ενώ θα συνοδεύεται από δυνατή μουσική και κρύες μπίρες! «Παρόντα» θα είναι και αγωνιστικά αυτοκίνητα της Λέσχης Αυτοκινήτου Σπάρτης (ΛΑΣ).

«Στολίστε και γυαλίστε τις καλές σας και σας περιμένουμε για ένα όμορφο βράδυ!!!» αναφέρει στο κάλεσμά του ο ΑΜΟΣ.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα