Εκστρατεία καθαρισμού στον Καταγιάννη

Συμβολικό καθαρισμό στον περιβάλλοντα χώρο του Kαταγιάννη Δ. Σπάρτης πραγματοποίησαν την Κυριακή 19 Ιουνίου το ΔΣ του Πολιτιστικού Κέντρου Υπαλλήλων...
Τετάρτη, 22 Ιούνιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκστρατεία καθαρισμού στον Καταγιάννη

Συμβολικό καθαρισμό στον περιβάλλοντα χώρο του Kαταγιάννη Δ. Σπάρτης πραγματοποίησαν την Κυριακή 19 Ιουνίου το ΔΣ του Πολιτιστικού Κέντρου Υπαλλήλων ΟΤΕ Λακωνίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κυριών Γούναρι «Αγ. Γεώργιος».
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, μικροί και μεγάλοι έκαναν πράξη το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον, στέλνοντας το μήνυμα ότι «το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας».
Περίπου εκατό άτομα «χτένισαν» την περιοχή, καθαρίζοντας το χώρο από τα ξερά κλαδιά και συνέλλεξαν κάθε λογής σκουπίδια, ενώ αξιοσημείωτο ήταν το πάθος των μικρών φίλων που συμμετείχαν και το ενδιαφέρον τους για τις ΜΚΟ που υπάρχουν για την προστασία του περιβάλλοντος.
Η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας γενικότερης πρωτοβουλίας που πήραν οι εργαζόμενοι άλλων 38 πολιτιστικών κέντρων ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα και σε συνεργασία με τη Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ, κάνοντας δενδροφυτεύσεις, καθαρισμούς ακτών, δασών, λιμνών, καθώς και αποκομιδή και διαλογή απορριμμάτων σε ανακυκλώσιμα και μη.
Στην δράση αυτή παραβρέθηκαν, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο πρόεδρος του ΟΝΑ κ. Λεωνίδας Καράντζαλης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Φαρλέκας και η πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ κ. Χριστίνα Νικολέττου.
Ο πρόεδρος του ΠΚ ΟΤΕ Λακωνίας κ. Γιώργος Συκαράς και η πρόεδρος των Κυριών Γούναρι κ. Αγγελική Κερασιώτη εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους, σε όλους  όσους συμμετείχαν στη δράση αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα