Ο πολίτης μιλά, η Aρχή ακούει;

Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2021 18:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο πολίτης μιλά, η Aρχή ακούει;

Καταιγισμό σχολίων δέχθηκε από το απόγευμα της Δευτέρας 25/01 η σελίδα του “Λακωνικού Τύπου” στο Facebook. Αφορμή το κείμενο σχετικά με την εκρίζωση των φοινίκων από τον κεντρικότερο δρόμο της Σπάρτης και η αντικατάστασή τους.

Μέσα στα δεκάδες σχόλια, συναντά κανείς αρκετές διαφορετικές απόψεις γεγονός που δηλώνει πως ο Σπαρτιάτης θέλει να πει τη γνώμη του αλλά και να ακουστεί από τους αρμοδίους. Άλλοι μίλησαν για πλατάνια, άλλοι για ελιές και εσπεριδοειδή. Υπήρχαν και εκείνοι που πρότειναν να αντικατασταθούν οι φοίνικες με αγάλματα που θα οδηγούν στο άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα στην αρχή της Κ. Παλαιολόγου. Δεν έλειψαν και οι καθαρά χιουμοριστικοί σχολιασμοί, ενώ δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και τους διαπληκτισμούς που αναπτύχθηκαν μεταξύ πολιτών.

Το συμπέρασμα όμως, υποδεικνύει πως στην πλειονότητά τους οι Σπαρτιάτες επιθυμούν στη θέση που μέχρι χθες υπήρχαν φοίνικες, να ξαναμπούν φοίνικες. Επιθυμούν επίσης να τεθεί το θέμα ξανά σε δημόσια διαβούλευση και να ακουστούν οι γνώμες τους.

Αρκετά δημοκρατικά πράγματα δηλαδή. Οι αρμόδιοι τι έχουν να πουν;

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia