Αποδεκατίζεται η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Σπάρτης

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Κεραμιδάς

Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2020 17:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποδεκατίζεται η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Σπάρτης

Την έγγραφη παραίτησή του από τακτικό μέλος της Επιτροπής  Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Σπάρτης υπέβαλε ο σύμβουλος Επιχειρήσεων και Προσωπικής Ανάπτυξης Γιώργος Κεραμιδάς.
 Όπως αναφέρει σε επιστολή του, έχει διαπιστώσει πως «τα οργανωτικά και επικοινωνιακά προβλήματα της επιτροπής όχι μόνο διογκώνονται και πολλαπλασιάζονται αλλά αντιμετωπίζονται αμήχανα και παθητικά». Ευχή του είναι η επιτροπή «να αποκτήσει σύντομα ταυτότητα, νόημα και σκοπό που θα της επιτρέψουν να παράγει ουσιαστικό έργο προς όφελος του Δήμου Σπάρτης».

Η παραίτηση του κ. Κεραμιδά έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη πλέον λίστα των παραιτήσεων. Για την ιστορία, η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Σπάρτης, αρχικά αριθμούσε 26 μέλη και μέχρι σήμερα έχει αποχωρήσει ένας σημαντικός αριθμός μελών, συμπεριλαμβανόμενου και του πρώην προέδρου της Θάνου Μιχελλόγγονα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia