Νέες διεκδικήσεις σε πρόσφορο έδαφος για τον Χρήστο Πλειώτα

Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2020 18:51 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέες διεκδικήσεις σε πρόσφορο έδαφος για τον Χρήστο Πλειώτα

Έχει ήδη συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων της παράταξης Δούκα στη διοίκηση του Δήμου Σπάρτης. Οι προθέσεις, οι διαθέσεις οι διαφαινόμενες προοπτικές της νυν δημοτικής αρχής, φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος, ώστε ενεργοί και ανήσυχοι πολίτες να λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις για τα κοινά της πόλης.

Ήδη, ο γνωστός δικηγόρος Σπάρτης κ. Χρήστος Πλειώτας ανακοίνωσε, με συνέντευξη του, πως θα ηγηθεί παράταξης που θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της Σπάρτης στις εκλογές του 2023.

«Το φορτίο είναι μεγάλο για να σπάσω τα αυγά που δεν έσπασε κανένας άλλος. Να πάει αυτή η πόλη επιτέλους μπροστά», δηλώνει ο κ. Πλειώτας, κάνοντας την ανακοίνωσή της επερχόμενης υποψηφιότητάς του. Για εκείνους που τον γνωρίζουν καλά, η απόφαση αυτή δεν αποτέλεσε έκπληξη.

Ο κ. Πλειώτας, κατέχοντας πολυετή πείρα στα αυτοδιοικητικά από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και του προέδρου δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές ώστε να οργανώσει μια ικανή, δίχως κομματικούς χρωματισμούς, παράταξη.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia