Π. Νίκας: «Είμαι κατά της ανθρωποφαγίας, υπάρχει δικαιοσύνη»

Η θέση του για τις κατηγορίες εις βάρος του αντιπεριφερειάρχη Καπέλιου

Τετάρτη, 22 Ιούλιος 2020 12:24 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Π. Νίκας: «Είμαι κατά της ανθρωποφαγίας, υπάρχει δικαιοσύνη»

Ουδέτερη στάση φαίνεται να κρατά επί του θέματος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, για τα όσα επιρρίπτουν στον εκλεγμένο αντιπεριφερειάρχη του, Βασίλη Καπέλιο.

«Είμαι κατά της ανθρωποφαγίας και σε αυτόν το τόπο υπάρχει δικαιοσύνη και δικαστές. Εγώ δεν δικάζω, αν υπάρχει ζήτημα πρέπει να ερευνηθεί», δήλωσε ο Παναγιώτης Νίκας σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε από δημοσιογράφο του «Λακωνικού Τύπου», κατά την χθεσινή σύντομη επίσκεψή του στην Σπάρτη.

«Έξω από τη δική του λογική» χαρακτηρίζει την υπόθεση ότι Έλληνας αξιωματικός θα άφηνε να καεί μια περιοχή για να λάβει ένα παραπάνω γαλόνι ή για να υποβαθμιστεί κάποιος άλλος αξιωματικός. «Η δικαιοσύνη θα κρίνει την αλήθεια όσων καταγγέλλονται, ωστόσο ως λογικοί άνθρωποι πρέπει να στεκόμαστε απέναντι σε καταστάσεις ανθρωποφαγίας και αλληλοεπιθέσεων μέχρι εσχάτων», τόνισε ο κ. Νίκας.

Υπογράμμισε δε, ότι «είναι συντριπτικό για έναν άνθρωπο που έχει μια πορεία στη ζωή του, που έχει λάβει τη σύνταξή του, ξαφνικά, δίκαια ή άδικα, να βγαίνουν τέτοια θέματα και μάλιστα να παρουσιάζονται με τέτοιο τρόπο». «Ξέρετε, εμείς που είμαστε στα κοινά και εκτεθειμένοι, πάρα πολύ εύκολα μπορούμε να γίνουμε θύματα και επιθέσεων και ακραίων καταστάσεων. Ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να ερευνήσει τι συνέβη τέσσερα χρόνια πριν», σημείωσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος