Μπαίνει ορκωτός λογιστής για έλεγχο στην «Πελοπόννησος ΑΕ»

Παρασκευή, 05 Ιούνιος 2020 10:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μπαίνει ορκωτός λογιστής για έλεγχο στην «Πελοπόννησος ΑΕ»

Τον ορισμό ορκωτού λογιστή για τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στην Πελοπόννησος ΑΕ αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που συνεδρίασε υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, την Παρασκευή 30/5 στην Τρίπολη.

Στη συνεδρίαση εγκρίθηκε, επίσης, ομόφωνα η υποβολή πρότασης που αφορά στην ενίσχυση και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για εργαζομένους επιχειρήσεων σε δυναμικούς ή υπό αναδιάρθρωσης κλάδους της Περιφέρειας προκειμένου να τύχει χρηματοδότησης από το ΠΕΠ Πελοποννήσου. Τέλος, δόθηκε «πράσινο φως» και για το τεύχος διακήρυξης σχετικά με την ανάθεση του έργου που αφορά στη δημιουργία και τη διαχείριση συστήματος διαχείρισης προορισμού, σε περιφερειακό επίπεδο, ενώ επικυρώθηκε και το πρώτο πρακτικό της επιτροπής αξιολόγησης για την ανάθεση του έργου προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως προορισμού θεματικού τουρισμού μέσω αεροπορικών εταιρειών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα