Οι διευκρινήσεις του Σωτ. Μπότσιου

Για τη μεταφορά των εκτάκτων περιστατικών του νοσοκομείου

Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 14:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι διευκρινήσεις του Σωτ. Μπότσιου

Με αφορμή την εξαγγελία της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας αναφορικά με την κάλυψη δαπάνης για τη μεταφορά της μονάδας εκτάκτων περιστατικών σε χώρο της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης, ο απερχόμενος διοικητής του νοσοκομείου κ. Σωτήρης Μπότσιος δίνει τη δική του διάσταση, παραθέτοντας λεπτομέρειες για τη «διαδρομή» του συγκεκριμένου έργου.

Ειδικότερα, ο κ. Μπότσιος τονίζει σε ανάρτησή του στο FB τα εξής:

«Επισήμανση 1η: Το έργο έχει δρομολογηθεί εδώ και πολλούς μήνες, και κυρίως ΠΡΙΝ τις εκλογές.
Επισήμανση 2η: Η χρηματοδότηση του έργου είχε εξασφαλιστεί κατά το μεγαλύτερο μέρος της, από ένα κονδύλι 70.000 ευρώ από το Υπουργείο Υγείας (Πολάκης) και άλλα 70.000 ευρώ από την Περιφέρεια (Τατούλης) με απόφαση του Π.Σ.
Επισήμανση 3η: Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου που έγινε και τύποις αποδεκτή η παραίτησή μου απο τη θέση του Διοικητή του Γ.Ν Λακωνίας, εκκρεμούσε το αίτημα για συνάντηση με τον νέο Περιφερειάρχη κ. Νίκα, σχεδόν από την επομένη της εκλογής του, και αποδοχή ή απάντηση έστω στο αίτημα  μας, δεν είχε έρθει. Και ξαφνικά, άνοιξαν ως δια μαγείας όλοι οι δρόμοι, οι συναντήσεις, η εξαγγελία προγραμματικών συμβάσεων.

Όχι, δεν είναι μεμψιμοιρία, ούτε γκρίνια, απλώς η πικρή διαπίστωση της επιστροφής στην κανονικότητα του γνωστού από παλιά πολιτικού συστήματος: Οι δικοί μας... οι δικοί σας... οι δικοί τους.

Με τις υγείες μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος