«Να πάει να μπει σε μια νεροτριβή να πλυθεί, άμα βρώμισε…»

Η απάντηση Καλομοίρη στις δηλώσεις Καπονικολού για τους μετανάστες

Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019 12:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Να πάει να μπει σε μια νεροτριβή να πλυθεί, άμα βρώμισε…»

«Ξεσπάθωσε» ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Καλομοίρης κατά των χειρισμών του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης στο μεταναστευτικό, ασκώντας κριτική στον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καπονικολό, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου κατά την ημέρα άφιξης των πρώτων μεταναστών-προσφύγων στη Σπάρτη. Υπενθυμίζεται ότι, μεταξύ άλλων, ο κ. Καπονικολός είχε αναφέρει: «Εύχομαι να σταματήσει όλη αυτή η κατάσταση στα άτομα που έχουν έρθει. Ο νομός μας είναι ήδη επιβαρυμένος. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Δηλαδή, έχουμε καταντήσει ο σκουπιδότοπος της Ελλάδας…»

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης της Δευτέρας (9/12), ο σύμβουλος με την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» του Αλέκου Βουνάση, εξαπέλυσε μύδρους: «Ήρθαν 70 -80 άνθρωποι, ο δήμος έχει 35.000 κατοίκους, μεταξύ των οποίων και ορισμένοι ακραίοι, θρησκόληπτοι, υπερπατριώτες, φασισταριά και κάνανε αυτά που κάνανε. Κακώς το προεδρείο έσυρε το Σώμα να ψηφίσει. Για ποιόν λόγο ψηφίσαμε προχθές; Και επειδή κοροϊδευόμαστε, τί ψήφισε το Σώμα; Ψήφισαν 30 να φύγουν οι πρόσφυγες; Τότε, γιατί κατηγορούμε σήμερα τους 60 -που σήμερα λείπουνε- οι οποίοι έκαναν τις φασαρίες;» Ο ίδιος τόνισε ότι «είναι χειρότερο το δημοτικό συμβούλιο. Παίζουμε τις κουμπαρίτσες. Αλλάζουμε θέση και άποψη για τους πρόσφυγες. Που είναι ο Δεσπότης να μιλήσει;» Ο Αντ. Καλομοίρης συμπλήρωσε: «Ποιος ήταν ο εμπρηστής της φασαρίας; Το είχαμε πει από την πρώτη φορά που ο κύριος δήμαρχος έκανε ανακοίνωση. Και τού το είπαμε, θα δημιουργήσεις πρόβλημα στην κοινωνία. Και δημιούργησε». Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ποιος θα ξηλώσει τον κύριο αντιδήμαρχο; (σσ Καπονικολό),  που την ημέρα που φέρανε τα παιδάκια δήλωνε στα κανάλια ότι “βρωμίσαμε σήμερα”. Να πάει να μπει σε μια νεροτριβή να πλυθεί, άμα βρώμισε. Δεν θα τον ξηλώσει; Δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί; Κοροϊδευόμαστε εδώ πέρα τρείς μήνες…;»

Πάντως, ο δήμαρχος Π. Δούκας κάλυψε απόλυτα τον Δ. Καπονικολό, ισχυριζόμενος μεταξύ άλλων ότι ο αντιδήμαρχος με τη στάση του συνέβαλε στην εκτόνωση του τεταμένου κλίματος που διαμορφώθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος