Μετακομίζει Αθήνα ο Γιάννης Γρυπιώτης

Τέλος εποχής στο Νοσοκομείο Μολάων

Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 14:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μετακομίζει Αθήνα ο Γιάννης Γρυπιώτης

Ύστερα από πολλά χρόνια θητείας στο Νοσοκομείο Μολάων, ο ιατρός-αναισθησιολόγος και τέως δήμαρχος Ευρώτα, Γιάννης Γρυπιώτης, από 1 Φεβρουαρίου 2019 πρόκειται να εργάζεται στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» των Αθηνών, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος.

Χαρακτηριστικά είναι όσα έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Όπως όλες οι στιγμές της ζωής αποτυπώνονται σε μια μικρή ταινία... Έτσι και εγώ θέλησα σήμερα να αποχαιρετήσω ένα τμήμα της ζωής μ αυτής που αφήνω πίσω... Πριν από αρκετά χρόνια θέλησα να επιστρέψω εδώ... Με όνειρα με πείσμα με αγάπη θεώρησα ότι όλα θα ήταν αλλιώς... Προσπάθησα... Λάθη αρκετά... Είπαμε όμως λάθη δεν κάνει μόνο αυτός που δεν προσπαθεί... Και εγώ δεν κάνω τίποτα άλλο παρά μόνο να προσπαθώ... Σίγουρα πλήγωσα και πληγώθηκα... Σίγουρα... σε ορισμένα πέτυχα και σε άλλα απέτυχα... Όμως κάποια σημαντικά πράγματα η ζωή με έμαθε να τα εκτιμώ αλλιώς.... Ίσως έτσι όπως θα έπρεπε να πράττω όπως όταν ξεκίνησα... Πάντως ένα είναι σίγουρο: ότι δεν θέλησα να βλάψω κανέναν.... Και αν το έκανα ήταν λάθος μου... Από 1 Φλεβάρη όλα ξανά αλλάζουν και το μέλλον είναι εκείνο που θα δείξει αν οι αποφάσεις είναι σωστές... Μια νέα προσπάθεια σε άλλο μετερίζι... Μια νέα ζωή... Όχι όμως… Ποτέ δεν θα ξεχάσω... Ποτέ αυτήν που αφήνω πίσω... Γιατί με αυτήν πέρασα το μεγαλύτερο μέρος αυτής της μικρής και επιπόλαιης ζωής μου... Εδώ λοιπόν αφήνω την καρδιά μου... Μένω με τις αναμνήσεις... Με τις όμορφες στιγμές… Έστω και στις πιο άσχημες στιγμές μου... Ευχαριστώ λοιπόν όλους που συμμετείχαν στο ταξίδι της ζωής μου σε αυτά τα 12 χρόνια της δικής μου ζωής.... Και αν πλήγωσα συγγνώμη... Άνθρωπος είμαι, λάθη φυσικά και έκανα και θα κάνω... Εύχομαι όμως να έμαθα και μην τα επαναλάβω... Από 1 Φλεβάρη 2019 Αθήνα και Νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου... Και πως το λένε... Αχρείαστος!!! Και στο φινάλε πάντα οι ταινίες έγραφαν ή Τέλος ή Συνεχίζεται… Ας το αφήσω όμως εκεί που πρέπει... Στο μέλλον λοιπόν που η μοίρα μας γράφει!!!»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα