Διεγράφησαν από τη ΝΔ στελέχη της παράταξης Τατούλη

Σάββατο, 12 Ιανουάριος 2019 09:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διεγράφησαν από τη ΝΔ στελέχη της παράταξης Τατούλη

Τις πρώτες διαγραφές «ανταρτών», που παρέμειναν στην παράταξη του Π. Τατούλη κόντρα στην επιλογή της Νέας Δημοκρατίας (Π. Νίκας) για την Περιφέρεια Πελοποννήσου,  ανακοίνωσαν οι ΝΟΔΕ Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, ύστερα από απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ και του προέδρου της κ. Απόστολου Κράτσα. Πρόκειται για τους Αντωνία Μπούζα (αντιπεριφερειάρχης), καθώς και τους περιφερειακούς συμβούλους Απόστολο Γκούνη (Μεσσηνίας), Βασίλειο Σιδέρη (Αργολίδας), Απόστολο Παπαφωτίου (Κορινθίας), Γεώργιο Πετρίτση (Κορινθίας) και Ιωάννη Μπουκουβάλα (Λακωνίας).

Σε κοινή τους ανακοίνωση οι ΝΟΔΕ Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, μεταξύ άλλων, ανέφεραν τα εξής: «Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες όλων μας, η Νέα Δημοκρατία να προχωρήσει ενωμένη στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών -και στην Πελοπόννησο- και όλα τα αυτοδιοικητικά μας στελέχη να συνασπιστούν στον κοινό αγώνα, κάποιοι επέλεξαν διαφορετικές διαδρομές αποσκοπώντας σε προσωπικά οφέλη.

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει απερίφραστα και με όλες της τις δυνάμεις τον κ. Παναγιώτη Νίκα και τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σε αυτόν τον δρόμο καλέσαμε κατ’ επανάληψη όλα τα αυτοδιοικητικά στελέχη της Παράταξή μας, που είχαν εκλεγεί με τον συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος”. Κάλεσμα στο οποίο κάποιοι δεν ανταποκρίθηκαν, γυρνώντας την πλάτη στις δημοκρατικά ειλημμένες αποφάσεις, τις επιλογές και τις συντονισμένες δράσεις του Κόμματός μας».

Μένει να φανεί ποια θα είναι η «γραμμή» και οι αποφάσεις της ΝΔ για τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης του Π. Τατούλη που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος