Παγκάκια στις Λεωφόρους Παλαιολόγου και Λυκούργου

Η πρόταση του «Σκορπιού»

Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2019 12:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παγκάκια στις Λεωφόρους Παλαιολόγου και Λυκούργου

Με αφορμή το ευχετήριο μήνυμα των εορτών του κ. Δημάρχου, στον Λ.Τ. της 25-12-2018, και τα θερμά του φιλανθρωπικά αισθήματα ιδιαίτερα, όπως αναφέρεται, σε ευάλωτα και ευπαθή άτομα, θα κάνω μια φιλική, πάνω απ’ όλα όμως φιλάνθρωπη πρόταση.

Για τον ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ μηδαμινή η δαπάνη, αλλά για τους συνανθρώπους μας Α.Μ.Ε.Α (αναξιοπαθούντες) και ηλικιωμένους, θα είναι τεράστια η προσφορά του και απέραντη η ευγνωμοσύνη των.

Κατά την γνώμη μου όχι περισσότερα από δέκα ΠΑΓΚΑΚΙΑ, όμοια της πλατείας, σε μακρινές αποστάσεις μεταξύ των, στην Κ. Παλαιολόγου και Λυκούργου.

Θα σας συνιστούσα τέσσαρα περίπτερα κλειστά πέραν του έτους να πάρουν την θέση τους σε παγκάκια ή όπου αλλού νομίζετε.

Θα αναφερθώ ιδιαίτερα στην Λ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ την ανηφόρα προς τα Δικαστήρια. Αναλογισθείτε ηλικιωμένους τους θερινούς μήνες αλλά γενικότερα περπατητές όλων των ηλικιών. Ακόμα και κατά καιρούς επισκεπτόμενα γκρουπ των ΚΑΠΗ που αποζητούν λίγων λεπτών ξεκούραση.

Σε όλα τα πεζοδρόμια της Σπάρτης έχουν σχηματισθεί μικρές ράμπες, για τα αναπηρικά αμαξίδια και σηματοδότες, στάθμευσης αυτοκ/των, οδηγών αναπήρων. Με την εγκατάσταση, παγκάκια σε επιλεγμένα μέρη στα άκρα των πεζοδρομίων (όμοια των ΤΑΧΙ) θα είναι μία ολοκληρωμένη υποχρέωση του ΔΗΜΟΥ σε αυτούς τους συνανθρώπους μας. Έστω κ. Δήμαρχε και αν υπάρχουν κάποιες διαφωνίες, που δεν το νομίζω, αξίζει να τις ξεπεράσετε.

Σκορπιός

Φωτο αρχείου

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα