Σκόνταψε και τραυματίστηκε στη Χριστουγεννιάτικη πλατεία Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 09:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σκόνταψε και τραυματίστηκε στη Χριστουγεννιάτικη πλατεία Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Ένας πολίτης τραυματίστηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου 5/1 στην κεντρική πλατεία Σπάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» από αναφορές αυτοπτών μαρτύρων, ο άνδρας σκόνταψε και βρέθηκε στο έδαφος, από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο (πιθανότατα βίδα) που είχε τοποθετηθεί στο έδαφος για τις ανάγκες του Χριστουγεννιάτικου χωριού που λειτούργησε στον χώρο κατά την εορταστική περίοδο. Μάλιστα, απαιτήθηκε η διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σπάρτης, καθώς ο άνδρας αδυνατούσε να μετακινηθεί. Στο σημείο έσπευσε και ο δήμαρχος Σπάρτης μαζί με συνεργάτες του για να ενημερωθεί για το συμβάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εξοπλισμός του Χριστουγεννιάτικου χωριού είχε ήδη απεγκατασταθεί  (εκτός από το δένδρο) και -ενδεχομένως- είχαν ξεχαστεί κάποια εξαρτήματα στο έδαφος. Λίγο μετά το περιστατικό, έγινε έλεγχος και απομακρύνθηκαν τα επίμαχα αντικείμενα.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα