Επανέρχεται για τα ευχετήρια πανό του Δ. Σπάρτης ο «Σκορπιός»

Σάββατο, 05 Ιανουάριος 2019 09:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επανέρχεται για τα ευχετήρια πανό του Δ. Σπάρτης ο «Σκορπιός»

Δεν αρκούσε το ευχετήριο πανό του Δήμου στο γωνιαίο… μέγαρο της Λυκούργου ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ λίγα εκατοστά άνω του πεζοδρομίου (για να μην το κλωτσάμε), και μάλλον σε αντίδραση του Σκορπιού (γιατί ίσως θα παρέμενε το ένα πανό της οδού Λυκούργου) έτερο παρόμοιο λίγες ημέρες μετά… κάρφωσαν προς την Κ. Παλαιολόγου.

Ο Λ.Τ. σεβόμενος ίσως τον Δήμο Σπάρτης (στο προηγούμενο δημοσίευμα του Σκορπιού) παρουσίασε την φωτογράφηση μόνο του ισογείου, ενώ το… χάλι του διατηρητέου είναι το άνω του ισογείου. Νομίζω κακώς…

Κες και Κοι Δημοτικοί σύμβουλοι: Μην παραλείψετε να βάλετε άλλα δύο πανό ευχετήρια: Το ένα στην είσοδο της Σπάρτης από την οδό Γυθείου στο άλλο πλίνθινο… διατηρητέο… μέγαρο και ένα ακόμα στα καγκελάκια του παρτερίου των δημοτικών WC.

Η αψίδα της Κ. Παλαιολόγου δεν σας ικανοποιούσε. Είναι από ημέρες κενή.

Κες και Κοι Δημοτικοί σύμβουλοι, της αντιπολίτευσης, σας βρίσκουν σύμφωνους στο καταγγελλόμενο του Σκορπιού; Εάν όχι γιατί δεν αντιδράσατε; Και εάν ναι είσαστε σύμφωνοι με τα πεπραγμένα θα αρκεσθώ στο αρχαίο ρητό «Το δις εξαμαρτάνειν ουκ ανδρός σοφού». Ο νοών νοήτω.

Σκορπιός

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα