«Πνίγονται» λόγω Λακωνίας-Αργολίδας οι γιατροί στο Νοσοκομείο Τρίπολης

Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2018 09:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Πνίγονται» λόγω Λακωνίας-Αργολίδας οι γιατροί στο Νοσοκομείο Τρίπολης

Τα… όριά τους φαίνεται ότι έχουν αντέξει η αντοχή και η υπομονή του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, καθώς το υπάρχον  ανθρώπινο δυναμικό φαίνεται ότι δεν επαρκεί για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του νοσοκομείου, το οποίο εξυπηρετεί και ιατρικά περιστατικά από τους γειτονικούς νομούς Λακωνίας και Αργολίδας.

Με ανάρτηση του στη σελίδα «Φίλοι του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης» στο Facebook, ο ιατρός-ορθοπεδικός Αθανάσιος Φόρτης υποστηρίζει ότι κατά την τρέχουσα εορταστική περίοδο, πολίτες που χρήζουν ορθοπεδικών επεμβάσεων από Λακωνία και Αργολίδα απευθύνονται στο Νοσοκομείο Τρίπολης, με συνέπεια όπως τονίζει οι γιατροί να «πνίγονται» στα χειρουργεία.

Χαρακτηριστικά ο κ. Φόρτης τόνισε τα εξής: «Αυτές τις γιορτές. Λακωνία και Αργολίδα χωρίς Ορθοπεδική κάλυψη, αφού μας έστελναν όλα τα "έκτακτα" με αποτέλεσμα να "πνιγούμε" στα χειρουργεία. Το Παναρκαδικό καλύπτει τα πάντα γιορτές - σχόλες και το "βαράνε" όλοι. Χώρια το γεγονός ότι η χρηματοδότηση Ορθοπεδικών είναι η λιγότερη όλων των υπολοίπων νοσοκομείων. Εμείς δεν λέμε να μην χειρουργούμε και ασθενείς από τους άλλους νομούς, αλλά δώστε μας χρήματα» έγραψε ο κ. Φόρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος