«Αηδία για όσους επιτίθενται στον Δήμαρχο μας με αήθη και άδικο τρόπο»

Παρέμβαση Ι. Χρηστάκη υπέρ Βαλιώτη

Πέμπτη, 27 Δεκέμβριος 2018 12:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Αηδία για όσους επιτίθενται στον Δήμαρχο μας με αήθη και άδικο τρόπο»

Με αφορμή δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος, που στρέφονται με εξαιρετικά επιθετικό τρόπο εναντίον του δημάρχου Σπάρτης Ευ. Βαλιώτη, ο εκπαιδευτικός-φιλόλογος κ. Ιωάννης Χρηστάκης προέβη  στο παρακάτω σχόλιο:

«Είμαστε εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, αυτοί που νιώθουμε ΑΗΔΙΑ και ΟΡΓΗ για όλους αυτούς που επιτίθενται με τρόπο ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ,ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΌ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΌ στο ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ τον κ. Βαλιώτη.

Λες και μέχρι τώρα ενδιαφέρθηκε κάποιος για τα αδέσποτα ζώα, τις τουριστικές υποδομές της πόλης, το θέμα των σκουπιδιών, της πεζοδρόμησης του κέντρου, τη δημιουργία σύγχρονου αρχαιολογικού Μουσείου, τη διατήρηση πανεπιστημιακών σχολών και πολλά άλλα.

Σε αυτή την πόλη ελέγχουν ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ τον ΠΛΕΟΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΝΩΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

Καλές γιορτές σε όλους και λιγότερο ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.

Χρηστάκης Ιωάννης
Φιλόλογος
και ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΡΕΠΗ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα