Ενισχύεται το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων στη Σπάρτη

Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 08:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενισχύεται το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων στη Σπάρτη

Το «πράσινο φως» φαίνεται ότι έχει πάρει ο Δ. Σπάρτης για τη βελτίωση, περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση του τοπικού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων με διαλογή στη πηγή, που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το επόμενο διάστημα αναμένεται να συνεχιστεί η διανομή οικιακών κάδων στις γειτονιές της Σπάρτης, ενώ η Δημοτική Αρχή αναμένεται να προμηθευτεί και κοινόχρηστους κάδους για απόθεση άλλων ειδικών κατηγοριών (εκτός από τις καμπάνες για γυαλί κ.α.). Παράλληλα, ο Δ. Σπάρτης αναμένεται να προχωρήσει σε ενημερωτική καμπάνια των πολιτών αναφορικά με την εξέλιξη του προγράμματος.

Χαρακτηριστικά είναι όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σταύρος Αργυρόπουλος: «Πέρασαν 3 χρόνια από την πρώτη παραλαβή των κάδων για την διαλογή στη πηγή του Δήμου Σπάρτης… Το πρόγραμμα συνεχίζεται και φαίνεται πόσο σωστή απόφαση είχε λάβει τότε ο Δήμος από όλες τις μετέπειτα εντολές τόσο ελληνικές όσο και ευρωπαϊκές. Διορθώσεις και βελτιώσεις είναι και αυτές στο πρόγραμμα».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα