Νέο πρόσωπο ο Λ. Πουλικάκος για την παράταξη Ανδρεάκου στον Δήμο Αν. Μάνης

Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 17:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέο πρόσωπο ο Λ. Πουλικάκος για την παράταξη Ανδρεάκου στον Δήμο Αν. Μάνης

«Ο κύβος ερρίφθη» από τον δήμαρχο Αν. Μάνης, Πέτρο Ανδρεάκο, ο οποίος κινείται να βρει (και) νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ενόψει των επικείμενων  αυτοδιοικητικών εκλογών. Μέσω αυτού του σχεδιασμού, ο κ. Ανδρεάκος επιχειρεί να ανανεώσει το συνδυασμό του με νέα πρόσωπα, έτσι ώστε να στείλει μήνυμα ανανέωσης και να καταπολεμήσει τον μεγάλο «εχθρό», δηλαδή τη φθορά του χρόνου, δεδομένου ότι ο συνδυασμός του μετράει 20 χρόνια ύπαρξης στα κοινά της Μάνης.

Την ίδια στιγμή, καλείται να αναπληρώσει τις απώλειες, καθώς τρία μέλη της παράταξη του νυν δημάρχου (τα οποία εκλέγονται σε τρείς διαφορετικές δημοτικές ενότητες του Δήμου) έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, γεγονός ασυνήθιστο στον Δήμο Αν. Μάνης.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ο κ. Ανδρεάκος στράφηκε στην αναζήτηση νέων προσώπων, επιλέγοντας κατ’ αρχάς τον Λεωνίδα Πουλικάκο (φωτο αριστερά).  

Ο Λεωνίδας Πουλικάκος κατάγεται από την Καρυούπολη Γυθείου, εργάζεται ως γεωπόνος στον ιδιωτικό τομέα και ζει στο Γύθειο.

Μετά την αποδοχή της πρόσκλησης του δημάρχου Πέτρου Ανδρεάκου, ο Λεωνίδας Πουλικάκος ανακοίνωσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook τα εξής: «Την προηγούμενη Πέμπτη έλαβα επίσημη πρόσκληση να συμμετέχω στον καινούργιο συνδυασμό του νυν Δημάρχου κ. Πέτρου Ανδρεάκου, τον οποίο και ευχαριστώ, την οποία και αποδέχομαι. Η απόφαση μου αυτή να ανακατευτώ με τα κοινά, που πάρθηκε μετά από πολύ σκέψη και μια δύσκολη διαδικασία οικογενειακή, είναι απόρροια της μεγάλης εσωτερικής μου ανάγκης να συμμετέχω και να προσφέρω στα πράγματα. Είναι κάτι το οποίο έχει πάρει μορφή χειμάρρου και δεν μπορώ να το ελέγξω τα τελευταία 2-3 χρόνια. Έχω όραμα, έχω συγκεκριμένους στόχους για τους οποίους θα παλέψω, οι οποίοι έχουν να κάνουν με τον τουρισμό, τη διαφήμιση, τον αγροδιατροφικό τομέα, τον πολιτισμό, την παιδεία, τις υποδομές, την αισθητική του Δήμου. Δεν πιστεύω στις εντάσεις, στις προσωπικές αντιπαραθέσεις, στον διχασμό, πιστεύω στον διάλογο, στη συνεννόηση, στις προτάσεις. Αυτό με εκφράζει και έτσι θα λειτουργήσω. Ελπίζω, είμαι σίγουρος, ότι αυτή η απόφασή μου δεν θα επηρεάσει τις προσωπικές, φιλικές και επαγγελματικές μου σχέσεις. Άλλωστε τίποτα δεν είναι πάνω από αυτές! Είμαι ένας άνθρωπος που την αγαπάει τη Μάνη και θέλω να τη δω στα καλύτερα της!»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα