Ηθική και υλική επιβράβευση δεκαέξι Λακώνων αριστούχων

Στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών «Η μεγάλη στιγμή για την παιδεία», η τράπεζα Eurobank EFG βράβευσε την περασμένη Παρασκευή στην...
Τετάρτη, 04 Νοέμβριος 2009 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ηθική και υλική επιβράβευση δεκαέξι Λακώνων αριστούχων

Στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών «Η μεγάλη στιγμή για την παιδεία», η τράπεζα Eurobank EFG βράβευσε την περασμένη Παρασκευή στην Τρίπολη τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες των νομών Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αργολίδας και Κορινθίας.

Η επιβράβευση των 107 συνολικά αριστούχων, μεταξύ των οποίων ήταν και ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από το νομό Χίου, συνοδεύτηκε από το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.
Παράλληλα, τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στο σχολείο απ’ το οποίο αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής κάθε νομού με τον ανώτερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Όσον αφορά στο νομό μας βραβεύτηκε το 2ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης για τη μαθήτριά του Γεωργία Δημοπούλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του σεβασμιώτατου μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας π. Δημήτριος Λυμπερόπουλος, οι βουλευτές Αρκαδίας κ.κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο νομάρχης Ηλείας κ. Χαράλαμπος Καφύρας, ο δήμαρχος Φιλιατρών κ. Άλκης Ξύγκας, ο αντινομάρχης Αρκαδίας κ. Δημήτριος Κατσής, ο αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Ηλίας Χαλκιάς και άλλοι εκπρόσωποι της αρκαδικής κοινωνίας.
Στην ομιλία του, ο γενικός διευθυντής του χορηγού ομίλου κ. Θεόδωρος Καλαντώνης μεταξύ άλλων τόνισε:

Για τον όμιλο της Eurobank EFG, η παιδεία και η εκπαιδευτική διαδικασία αποτελούν αναμφισβήτητα την ισχυρότερη, αλλά και πιο ευαίσθητη βάση πάνω στην οποία μια κοινωνία στηρίζει το ίδιο της το μέλλον. Αποτελούν μείζονα εθνικό στόχο και τη σημαντικότερη εθνική επένδυση για το μέλλον της χώρας στο σύγχρονο ανοικτό και έντονα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον, όπου διεκδικούμε με αξιώσεις, ως κοινωνία και ως οικονομία, μια ισχυρή θέση. Ανταποκρινόμενη η Eurobank στις προκλήσεις της εποχής, ενθαρρύνει τη νεολαία μας να ακολουθήσει το δρόμο της μάθησης, της μόρφωσης και της προόδου. Σε μια περίοδο κατά την οποία πολλές από τις παραδοσιακές αξίες που στήριξαν την ανάπτυξη της κοινωνίας μας αρχίζουν να αμφισβητούνται, εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να αναδεικνύονται και να επιβραβεύονται οι καλύτεροι^ αυτοί που θέτουν στόχους και επιλέγουν το δύσκολο δρόμο της επίπονης προσπάθειας για να τους κατακτήσουν.

Τα λακωνόπουλα που βραβεύτηκαν είναι κατ’ αλφαβητική σειρά:
 - Αγγελέτου Ελένη, από το Γενικό Λύκειο Γερακίου.
 - Γεώργα Ευγενία, Γενικό Μονεμβασίας.
 - Δημοπούλου Γεωργία, 2ο Γενικό Σπάρτης.
 - Δούβρης Βασίλειος, 1ο ΕΠΑΛ Σπάρτης.
 Ι- βάντσικ Χριστίνα, Μουσικό Σπάρτης.
 - Καπερώνη Βασιλική, Γενικό Σκάλας.
 - Κλινάκη Πολυτίμη, Γενικό Νεάπολης.
 - Κωνσταντάκου Δήμητρα, Λύκειο Κροκεών.
 - Λεγάκης Ιωάννης, Γενικό Μολάων.
 - Μανωλάκου Σοφία, Λύκειο Καστορείου.
 - Μουγάκος Στέφανος, Γενικό Έλους.
 - Νικολόπουλος Παναγιώτης, Λύκειο Ξηροκαμπίου.
 - Παναγιωτάκος Γεώργιος, 1ο ΓΕΛ Σπάρτης.
 - Σταθάκου Ελένη, Λύκειο Αρεόπολης.
 - Τσάκου Ελένη, Γενικό Γυθείου.
 - Τσουρούνης Δημήτριος, 3ο ΓΕΛ Σπάρτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti