Αιτήσεις για προγράμματα μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής

Μέχρι την προσεχή Παρασκευή 13/11 μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εκπαιδευτές ή εκπαιδευόμενοι στα...
Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2009 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Μέχρι την προσεχή Παρασκευή 13/11 μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εκπαιδευτές ή εκπαιδευόμενοι στα τμήματα μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής που προτίθεται να υλοποιήσει η Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης στις Αμύκλες και το Ξηροκάμπι.
Οι αιτήσεις κατατίθενται στο τμήμα Νεότητας και Λαϊκής Επιμόρφωσης της Διεύθυνσης Αθλητικών και Πολιτιστικών Θεμάτων της ΝΑ Λακωνίας (Διοικητήριο).

Για τους υποψήφιους εκπαιδευτές απαιτούνται επίσης επικυρωμένη φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, σύντομο βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφα τίτλων σπουδών και βεβαιώσεις προϋπηρεσίας.
Αντιθέτως, η αίτηση των εκπαιδευομένων θα συνοδεύεται μόνο από φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 27310 93800 (εσωτ. 1146) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 7.30΄ έως 15.00΄, καθώς και το e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Σημειώνεται ότι η λειτουργία των επιμορφωτικών τμημάτων θα εξαρτηθεί από την εξασφάλιση εκπαιδευτών και την εκδήλωση ενδιαφέροντος του αναγκαίου αριθμού εκπαιδευόμενων.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti