Προθεσμία αιτήσεων για την υποτροφία «Γ. Φελούρης»

Μέχρι αύριο, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης για...
Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2009 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Μέχρι αύριο, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης για την απόκτηση υποτροφίας στη μνήμη Γεωργίου Φελούρη.
Η σχετική αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από το πλήρες πρόγραμμα με το οποίο θα εξεταστεί ο υποψήφιος και το όνομα του καθηγητή, βεβαίωση διδάσκοντος ή συστατική επιστολή καθηγητού για όσους διδάσκονται κατ’ οίκον.
Η ακρόαση θα γίνει από ειδική επιτροπή, καθηγητές του ωδείου και επίτιμα μέλη, ενώπιον κοινού, στην αίθουσα συναυλιών «Γ. Φελούρης» (Λεωνίδου 72, τηλ. 27310 23506).
Στα επίτιμα μέλη συγκαταλέγονται ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης κ. Ευστάθιος, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας, ο Δήμος Σπαρτιατών, το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα, η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου, η Πνευματική Εστία, η Κουμαντάρειος Πινακοθήκη, η Κεντρική Βιβλιοθήκη, ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Σπάρτης, φίλοι του Εθνικού Ωδείου, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti