Βραβεία «Στυλιανού Μαυρομιχάλη» στους αριστούχους του Γυθείου

Σε μια σεμνή και λιτή τελετή που έγινε το Σάββατο 31/10 στην ενορία Αγίας Τριάδας Γυθείου απενεμήθησαν τα φετινά βραβεία...
Σάββατο, 07 Νοέμβριος 2009 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Σε μια σεμνή και λιτή τελετή που έγινε το Σάββατο 31/10 στην ενορία Αγίας Τριάδας Γυθείου απενεμήθησαν τα φετινά βραβεία «Στυλιανός Μαυρομιχάλης», που έχει αθλοθετήσει στη μνήμη του συζύγου της, αειμνήστου προέδρου του Αρείου Πάγου και υπηρεσιακού πρωθυπουργού, η λογοτέχνιδα κ. Ρεβέκκα Μαυρομιχάλη.
Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης-θεσμού, που μετρά ήδη 27 χρόνια, ήταν οι μαθητές και μαθήτριες που αποφοίτησαν με άριστα από τα σχολεία δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης Γυθείου. Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, η οποία δίνει επιπλέον κίνητρο στη μαθητιώσα νεολαία της πόλης.
Η απονομή έγινε παρουσία του πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Γυθείου, Οιτύλου, Ζαρνάτας και πάσης Μάνης αρχιμανδρίτη π. Συμεών Λαμπρινάκου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γυθείου κ. Συμεών Χατζηχαραλάμπους και του προϊσταμένου Α/θμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας κ. Ιωάννη Φουρίδη.
Παρευρέθησαν επίσης ο γυμνασιάρχης κ. Νικήτας Ξανθάκος, οι διευθύντριες των δημοτικών σχολείων κ.κ. Αρετή Γιάνναρη-Φουρίδου και Γεωργία Βασιλούνη-Κουτρουμάνου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 1ου Δημοτικού κ. Ζαχαρίας Τσιγκάκος και πλήθος γονέων και μαθητών.
Την κ. Μαυρομιχάλη εκπροσώπησε ο ανιψιός της κ. Ηλίας Κικαρέας, ενώ το συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε με απόλυτη επιτυχία η συνεργάτιδά της κ. Καίτη Καρλαύτη, συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

Οι μαθητές των σχολείων του Γυθείου που βραβεύτηκαν για την άριστη απόδοσή τους είναι:
1ο Δημοτικό: Παύλος Πέτ. Αλεξάκος.
2ο Δημοτικό: Ανδριάννα Κων. Γραφάκου.
3ο Δημοτικό: Σταυρούλα Ηλ. Μανδαλά.
1ο Γυμνάσιο: Κωνσταντίνος Γεωρ. Σαραντίδης, με βαθμό 19 και 12/13.
2ο Γυμνάσιο: Μαρία-Ελένη Γραφάκου, με 19 και 8/13.
Λύκειο: Το βραβείο μοιράστηκαν οι ισοβαθμήσαντες (με άριστα 19) Ελένη Χαρ. Τσάκου και Κων/νος Βασ. Μιχαλόπουλος.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή πρόοδο.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος