Βραβεία «Στυλιανού Μαυρομιχάλη» στους αριστούχους του Γυθείου

Σε μια σεμνή και λιτή τελετή που έγινε το Σάββατο 31/10 στην ενορία Αγίας Τριάδας Γυθείου απενεμήθησαν τα φετινά βραβεία...
Σάββατο, 07 Νοέμβριος 2009 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Σε μια σεμνή και λιτή τελετή που έγινε το Σάββατο 31/10 στην ενορία Αγίας Τριάδας Γυθείου απενεμήθησαν τα φετινά βραβεία «Στυλιανός Μαυρομιχάλης», που έχει αθλοθετήσει στη μνήμη του συζύγου της, αειμνήστου προέδρου του Αρείου Πάγου και υπηρεσιακού πρωθυπουργού, η λογοτέχνιδα κ. Ρεβέκκα Μαυρομιχάλη.
Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης-θεσμού, που μετρά ήδη 27 χρόνια, ήταν οι μαθητές και μαθήτριες που αποφοίτησαν με άριστα από τα σχολεία δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης Γυθείου. Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, η οποία δίνει επιπλέον κίνητρο στη μαθητιώσα νεολαία της πόλης.
Η απονομή έγινε παρουσία του πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Γυθείου, Οιτύλου, Ζαρνάτας και πάσης Μάνης αρχιμανδρίτη π. Συμεών Λαμπρινάκου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γυθείου κ. Συμεών Χατζηχαραλάμπους και του προϊσταμένου Α/θμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας κ. Ιωάννη Φουρίδη.
Παρευρέθησαν επίσης ο γυμνασιάρχης κ. Νικήτας Ξανθάκος, οι διευθύντριες των δημοτικών σχολείων κ.κ. Αρετή Γιάνναρη-Φουρίδου και Γεωργία Βασιλούνη-Κουτρουμάνου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 1ου Δημοτικού κ. Ζαχαρίας Τσιγκάκος και πλήθος γονέων και μαθητών.
Την κ. Μαυρομιχάλη εκπροσώπησε ο ανιψιός της κ. Ηλίας Κικαρέας, ενώ το συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε με απόλυτη επιτυχία η συνεργάτιδά της κ. Καίτη Καρλαύτη, συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

Οι μαθητές των σχολείων του Γυθείου που βραβεύτηκαν για την άριστη απόδοσή τους είναι:
1ο Δημοτικό: Παύλος Πέτ. Αλεξάκος.
2ο Δημοτικό: Ανδριάννα Κων. Γραφάκου.
3ο Δημοτικό: Σταυρούλα Ηλ. Μανδαλά.
1ο Γυμνάσιο: Κωνσταντίνος Γεωρ. Σαραντίδης, με βαθμό 19 και 12/13.
2ο Γυμνάσιο: Μαρία-Ελένη Γραφάκου, με 19 και 8/13.
Λύκειο: Το βραβείο μοιράστηκαν οι ισοβαθμήσαντες (με άριστα 19) Ελένη Χαρ. Τσάκου και Κων/νος Βασ. Μιχαλόπουλος.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή πρόοδο.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti