Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Αναγόρευση του Δ. Τσάτσου ως επίτιμου διδάκτορα

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα αναγορευτεί σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου ο ομότιμος καθηγητής των...
Παρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2009 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Αναγόρευση του Δ. Τσάτσου ως επίτιμου διδάκτορα

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα αναγορευτεί σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου ο ομότιμος καθηγητής των πανεπιστημίων Hagen και Παντείου και επίτιμος καθηγητής του Dusseldorf κ. Δημήτριος Τσάτσος.
Θα προσφωνήσει ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παν/μίου Πελοποννήσου, ομότιμος καθηγητής κ. Ιωάννης Μεταξάς και στη συνέχεια ο καθηγητής κ. Ξενοφών Κοντιάδης θα εκφωνήσει το δημόσιο έπαινο «Δημοκρατία, Σύνταγμα και Ευρώπη στο έργο του Δημήτρη Θ. Τσάτσου».
Θα ακολουθήσει ανάγνωση του ψηφίσματος της Γενικής Συνέλευσης του τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής από τον πρόεδρό του, καθηγητή κ. Θεόδωρο Παπαθεοδώρου.
Μετά την περιένδυσή του με το επιτηβέννιο του Πανεπιστημίου, ο τιμώμενος καθηγητής θα προβεί σε αντιφώνηση με τίτλο «Η ευρωπαϊκότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για μια θεωρία εκδημοκρατισμού της».
Εξάλλου, πριν την τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί (ώρα 5 μμ) στον ίδιο χώρο επιστημονική ημερίδα προς τιμήν του. Ομιλητές θα είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και ο αναπληρωτής κ. Παναγιώτης Μπεγλίτης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ο υπουργός Επικρατείας κ. Χάρης Παμπούκης και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti