Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Πρώτος πρύτανης ο Θ. Παπαθεοδώρου

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη των πρώτων πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Οι κάλπες στήθηκαν...
Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2009 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Πρώτος πρύτανης ο Θ. Παπαθεοδώρου

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη των πρώτων πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Οι κάλπες στήθηκαν στην Τρίπολη, τη Σπάρτη, την Καλαμάτα, το Ναύπλιο και την Κόρινθο. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των εκλογών υπήρξε η μαζική συμμετοχή όλων των φορέων της πανεπιστημιακής κοινότητας (προσωπικού κάθε κατηγορίας και φοιτητών), η οποία έκανε ουσιαστική πράξη την αρχή της καθολικής ψηφοφορίας.
Πρύτανης εξελέγη ο καθηγητής του τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο συνδυασμός του οποίου συγκέντρωσε ποσοστό 58,7% των ψήφων. Ο συνδυασμός της συμπατριώτισσάς μας κ. Γεωργίας Ξανθάκη-Καραμάνου απέσπασε το 41,3%.
Αντιπρυτάνεις εξελέγησαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (Σπάρτη), Κωνσταντίνος Μασσέλος, αν. καθηγητής του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών (Τρίπολη) και Γεώργιος Φωτόπουλος, αν. καθηγητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών (Τρίπολη).
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti