«Αντίο» Αντωνάκου στο δημαρχιακό θώκο

Τέλος στο πολύκροτο σήριαλ που αφορούσε στην αναμενόμενη εδώ και μήνες παραίτηση του δημάρχου Σπαρτιατών έδωσε χθες το πρωί ο...
Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Τέλος στο πολύκροτο σήριαλ που αφορούσε στην αναμενόμενη εδώ και μήνες παραίτηση του δημάρχου Σπαρτιατών έδωσε χθες το πρωί ο κ. Σαράντος Αντωνάκος ακολουθώντας την τυπική διαδικασία.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Αντωνάκος με επιστολή του προς το γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Φώτη Χατζημιχάλη υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα του δημάρχου.
Ο παραιτηθείς δήμαρχος Σπαρτιατών, αφού ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.
Σημειώνεται ότι ο γενικός γραμματέας έχει αποκλειστική προθεσμία ενός μηνός να κάνει αποδεκτή την παραίτηση. Στην περίπτωση ωστόσο, που ο μήνας παρέλθει άπρακτος, τότε πλέον αυτή θεωρείται δεδομένη.
Όπως προβλέπεται από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, καθήκοντα δημάρχου θα αναλάβει ο δημοτικός σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού που εκλέχτηκε με τις περισσότερες ψήφους κ. Χρήστος Πλειώτας, ο οποίος θα πρέπει εντός δεκαπενθημέρου από την αποδοχή της παραίτησης να ολοκληρώσει τις διαδικασίας εκλογής νέου δημάρχου (το αργότερο έως τις 26/3).
Σε δήλωσή του στο «ΛΤ» ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Πλειώτας ανέφερε ότι έχει σκοπό να θέσει το θέμα των υποψηφιοτήτων σε διαβούλευση, προκειμένου να εκφραστεί η προτίμηση του κοινού για τον καταλληλότερο.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα