Ο χορός των κυνηγών

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε και φέτος ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, ο οποίος γνώρισε απόλυτη επιτυχία και από...
Σάββατο, 13 Φεβρουάριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο χορός των κυνηγών

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε και φέτος ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, ο οποίος γνώρισε απόλυτη επιτυχία και από πλευράς εξυπηρέτησης.
Επτακόσια περίπου άτομα κατέκλυσαν το βράδυ του Σαββάτου 23/1 το κέντρο «Αλάμπρα» και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Μεταξύ των παρευρισκομένων ήσαν ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης, οι δήμαρχοι Μυστρά και Θεραπνών κ.κ. Δημήτρης Αποστολάκος και Γιάννης Ράλλης, οι  αντιδήμαρχοι Σπαρτιατών κ.κ. Τάσος Σακελλαράκος και Χρήστος Κανακάκος, ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, η δασάρχης Σπάρτης κ. Παναγιώτα Σημάδη, ο διοικητής Δασών κ. Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και ο υπεύθυνος Θήρας κ. Αποστ. Παπαδόπουλος.
Παρά την άριστη διοργάνωση το ΔΣ του συλλόγου έδωσε υπόσχεση ότι στο χορό του 2011 θα μεριμνήσει και θα διορθώσει τυχόν λάθη όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο και ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.