Κατάθεση μηχανογραφικών

από μαθητές των ΕΠΑΛ
Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κατάθεση μηχανογραφικών

Αρχίζει την ερχόμενη Τετάρτη 3 Μαρτίου η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων από τους τελειόφοιτους και απόφοιτους της ομάδας α΄ των επαγγελματικών λυκείων και τους πτυχιούχους παλαιοτέρων ετών ειδικότητας β΄ κύκλου ΤΕΕ, ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων, για εισαγωγή τους το έτος 2010.
Η καταληκτική ημερομηνία της διαδικασίας, η οποία φέτος θα πραγματοποιείται στα γραφεία του 1ου ΕΠΑΛ Σπάρτης (πάροδος Γυθείου Αγία Βαρβάρα) κατά τις ώρες 10 πμ έως 1μμ, είναι η Τρίτη 16η Μαρτίου.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοπροπωπίας από επίσημη αρχή, το οποίο θα πρέπει να είναι στην ελληνική γλώσσα (για τους αλλοδαπούς), ενώ απαιτούνται επίσης:
Βεβαίωση του οικείου ΕΠΑΛ στο οποίο φοιτούν, από την οποία να προκύπτει ότι είναι τελειόφοιτοι μαθητές της γ΄ τάξης των ΕΠΑΛ (ομάδα α΄).
Επικυρωμένο αντίγραφο του απολυτηρίου τους, αν πρόκειται για αποφοίτους ΕΠΑΛ ή του πτυχίου τους αν πρόκειται για αποφοίτους ΤΕΕ, ΤΕΛ ή Ναυτικών Λυκείων.
Βεβαίωση του οικείου ΕΠΑΛ ή ΤΕΕ για τις περιπτώσεις υποψηφίων που έχουν ολοκληρώσει τη φοίτησή τους αλλά δεν έχουν αποκτήσει ακόμα απολυτήριο ή πτυχίο.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων εκδόθηκε πρόγραμμα κατάθεσης δελτίων και δικαιολογητικών, το οποίο έχει ως εξής:
Τετάρτη 3/3: Οι τομείς σχεδιαστών δομικών έργων υπαλλήλων διοίκησης και οικονομικών υπηρεσιών, βοηθών νοσηλευτών του 1ου ΕΠΑΛ Σπάρτης.
Πέμπτη 4/3: Ψυκτικών εγκαταστάσεων και κλιματισμού, μηχανολογικών εγκαταστάσεων και κατασκευών του 1ου ΕΠΑΛ Σπάρτης.
Παρασκευή 5/3: Μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών συστημάτων αυτοκινήτου του 1ου ΕΠΑΛ Σπάρτης.
Δευτέρα 8/3: Ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του 1ου ΕΠΑΛ Σπάρτης.
Τρίτη 9/3: Βρεφονηπιοκόμων, υποστήριξης συστημάτων, εφαρμογών και δικτύων Η/Υ του 1ου ΕΠΑΛ Σπάρτης.
Τετάρτη 10/3: Υποστήριξης συστημάτων εφαρμογών και δικτύων Η/Υ του 1ου ΕΠΑΛ Έλους. 
Πέμπτη 11/3: Όλες οι ειδικότητες του 1ου ΕΠΑΛ Μολάων.
Παρασκευή 12/3: Όλες οι ειδικότητες του 1ου ΕΠΑΛ Βοιών και του ΕΠΑΛ Γυθείου.
Δευτέρα 15/3: Μαθητές όλων των ΕΠΑΛ που για κάποιο σοβαρό λόγο δεν κατέθεσαν δελτίο την προγραμματισμένη ημέρα.
Οι απόφοιτοι α΄ ομάδας ΕΠΑΛ, β΄ κύκλου ΤΕΕ και πρώην ΤΕΛ μπορούν να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους οποιαδήποτε ημέρα μέσα στην παραπάνω προθεσμία η οποία είναι αποκλειστική και δεν πρόκειται να δοθεί παράταση.
Υποψήφιος που δεν θα υποβάλλει μηχανογραφικό δελτίο αποκλείεται από τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Σημειώνεται ότι οι μαθητές της γ΄ τάξης των ΕΠΑΛ που έχουν επιλέξει την ομάδα β΄ για την εισαγωγή τους σε όλες τις σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ, υπέβαλαν αίτηση-δήλωση μαζί με τους μαθητές των γενικών λυκείων (1-22/9) και θα υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο περίπου στις αρχές του Ιουλίου, μετά την ανακοίνωση των βαθμών των πανελληνίων εξετάσεων και τη χορήγηση των βεβαιώσεων πρόσβασης.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα ΕΠΑΛ της περιοχής τους ή στο Γραφείο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Λακωνίας στο τηλέφωνο 27310 23618.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα