Ανάδειξη υποψηφίων της ΝΕ ΠΑΣΟΚ για τα όργανα ΤΑ

Ανακοινώθηκαν από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, οι διαδικασίες που θα ακολουθήσει το κίνημα, για την ανάδειξη υποψηφίων στις επερχόμενες...
Παρασκευή, 11 Ιούνιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανάδειξη υποψηφίων της ΝΕ ΠΑΣΟΚ για τα όργανα ΤΑ

Ανακοινώθηκαν από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, οι διαδικασίες που θα ακολουθήσει το κίνημα, για την ανάδειξη υποψηφίων στις επερχόμενες εκλογές του πρώτου και του δεύτερου βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Συγκεκριμένα:
- Από την Τρίτη 8/6 κατατίθενται προτάσεις ή αυτοπροτάσεις, μέσω διαδικτύου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pasok.gr. για υποψήφιους δημάρχους, όπως επίσης και για περιφερειάρχες ή αντιπεριφερειάρχες στην ιστοσελίδα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. ή στο fax 210-3665491. Οι τελευταίες θα περιλαμβάνουν τα βασικά στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας, ένα μικρό βιογραφικό και την περιφέρεια ή την περιφερειακή ενότητα για τον αντιπεριφερειάρχη.
- Η προθεσμία κατάθεσης για όλους λήγει την Κυριακή 13/6 στις 12 τα μεσάνυχτα.
- Κατά τη διάρκεια κατάθεσης των υποψηφιοτήτων, θα παρέχεται πλήρης τεχνική υποστήριξη τόσο από τα τηλέφωνα του ΠΑΣΟΚ (για τη Λακωνία 27310-24598 και 27310-29130) όσο και ηλεκτρονικά, αλλά και από τις Τεχνικές Γραμματείες των Νομαρχιακών Επιτροπών (Ευαγγελιστρίας 30, 2ος όροφος).
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, η νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης διοίκησης, είναι τεράστιας ιδεολογικής, πολιτικής και κοινωνικής σημασίας, γι’ αυτό τα πρόσωπα που θα την υπηρετήσουν θα επιλεγούν με διαφάνεια, διαβούλευση, αξιοκρατία, σύνθεση και ενότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος