Χωρίς πεζικό η Πελοπόννησος

Μετά και την επισημοποίηση της απόφασης αναστολής της λειτουργίας του 6ου Συντάγματος Πεζικού στην Κόρινθο από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής...
Τρίτη, 22 Ιούνιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χωρίς πεζικό η Πελοπόννησος

Μετά και την επισημοποίηση της απόφασης αναστολής της λειτουργίας του 6ου Συντάγματος Πεζικού στην Κόρινθο από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Μπεγλίτη, σειρά φαίνεται να έχει το 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μπεγλίτης, παρουσία του οποίου έγινε η τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων οπλιτών της πολεμικής αεροπορίας στην Τρίπολη στις 18 Ιουνίου, επιβεβαίωσε το ενδεχόμενο «λουκέτου» και στο τελευταίο σύνταγμα πεζικού της Πελοποννήσου.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το σχεδιασμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τα στρατόπεδα στην Τρίπολη, ο αναπληρωτής υπουργός δήλωσε:
«Πολλά στρατόπεδα -και αυτό δεν είναι κρυφό- θα κλείσουν και για εξοικονόμηση δαπανών, αλλά και γιατί πρέπει να ενισχύσουμε εκείνα που συμβάλλουν περισσότερο στη βάση του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την άμυνα της χώρας. Άρα λοιπόν και εδώ, το 11ο Σύνταγμα Πεζικού το αξιολογούμε για να κλείσει, έτσι ώστε με σεβασμό στο θεσμικό πλαίσιο και στους νόμους να αποδοθεί στην τοπική κοινωνία, την αυτοδιοίκηση, τους πολίτες της Τρίπολης και της Αρκαδίας, για κοινωνικές, αναπτυξιακές και αθλητικές υποδομές προς όφελος της καθημερινότητας των πολιτών».
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος