Πρώτος ο Φούρκας

θέτει υποψηφιότητα για το Δήμο Σπαρτιατών
Παρασκευή, 09 Ιούλιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρώτος ο Φούρκας

Στην κρίση του κοινού θέτει τον εαυτό του ο νομάρχης Λακωνίας κ. Κώστας Φούρκας για το διευρυμένο Δήμο Σπαρτιατών, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου

Έχοντας ως παρακαταθήκη την πολύχρονη και αποτελεσματική ενασχόλησή του με τα κοινά και λαμβάνοντας υπόψη την υπάρχουσα οικονομική συγκυρία αλλά και τις ανάγκες των καιρών, ο κ. Φούρκας καλεί για ένα νέο ξεκίνημα και συμπόρευση όλων των δυνάμεων.
Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο κ. Φούρκας αναφέρει:

«Μετά από πολλή σκέψη και συνεκτιμώντας την εθνική οικονομική κατάσταση, το νέο θεσμικό πλαίσιο του «Καλλικράτη» και τη συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση που απέκτησα κατά τη διάρκεια της πολύχρονης θητείας μου στην Αυτοδιοίκηση, με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας με την κατάθεση της υποψηφιότητας του Δημάρχου για τον διευρυμένο Δήμο Σπάρτης.
Είναι κοινή πεποίθηση, πως στο δήμο μας, τον ιστορικότερο δήμο της Ελλάδας, ταιριάζει ένα καλύτερο μέλλον, αντάξιο της κληρονομιάς και της φήμης του. Ταιριάζουν προοπτικές, έργα και επενδύσεις που θα δώσουν νέα πνοή στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου και την ευημερία των συμπολιτών μας.
Η οικονομική κρίση της πατρίδας μας είναι συγχρόνως και ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, απαλλαγμένο από μικρότητες και μικροσυμφέροντα.

Η συνετή διαχείριση, το εμπνευσμένο πρόγραμμα και η γνώση των σύγχρονων μεθόδων εξασφάλισης οικονομικών πόρων, είναι βέβαιο άτι θα μας δώσουν τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής.
Σε μία κοινή προσπάθεια ΟΛΩΝ των θεσμικών φορέων αυτού του τόπου για σχεδιασμό, διεκδίκηση και απόκτηση όλων όσων η ιστορία, η κοινωνική συγκρότηση και η ομορφιά της λακεδαίμονος γης δικαιούνται.
Στον αγώνα αυτό ζητώ τη συνδρομή ΟΛΩΝ, φίλων και αντιπάλων του παρελθόντος.
Το όνειρο, ο στόχος, είναι πάνω από όλους μας, πάνω από τον καθένα μας.
Ο Δήμος Σπάρτης πρέπει ξανά να τοποθετηθεί στο χάρτη της ιστορίας, στο χάρτη της ανάπτυξης, στο χάρτη της υπερηφάνειας και της ευημερίας.
Προσκαλώ όλους σε μια κοινή πορεία. Ο τόπος μας δεν μπορεί να περιμένει άλλο».
 
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος