Η Ένωση Ξενοδόχων Λακωνίας προωθεί τον τουρισμό του νομού

Ανοιχτή πρόσκληση στο δημοσιογράφο της Guardian που μας ανέδειξε
Δευτέρα, 28 Ιανουάριος 2013 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Ένωση Ξενοδόχων Λακωνίας προωθεί τον τουρισμό του νομού
Την κατάσταση στα χέρια της πήρε η Ένωση Ξενοδόχων Λακωνίας προκειμένου να τονώσει το τουριστικό προφίλ του νομού.
Μετά τον πάταγο που έκανε το δημοσίευμα της βρετανικής Guardian ότι η Σπάρτη αποτελεί τη 2η από τις 10 δημοφιλέστερες περιοχές του κόσμου για το 2013, η Ένωση επικοινώνησε με το συντάκτη της εφημερίδας Jamie Lafferty ευελπιστώντας σε μια πιο στενή συνεργασία για την ανάδειξη του προορισμού Λακωνία.
Σε σχετική επικοινωνία που είχαν μέλη της ΕΞΛ με το δημοσιογράφο της εφημερίδας και αφού εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες για το άρθρο που έκανε το γύρω της Ελλάδας και όχι μόνο, τον προσκάλεσαν επίσημα να επισκεφθεί τη Σπάρτη και γενικότερα το νόμο προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τον ιστορικό τόπο μας και την πληθώρα των «θησαυρών» που κρύβει. «Θα χαρούμε ιδιαίτερα να επισκεφθείτε τη Λακωνία ακόμα και πριν το Πάσχα και να γνωρίσετε όχι μόνο τη Σπάρτη αλλά και άλλους δημοφιλείς προορισμούς, όπως το Γύθειο, τη Μάνη, τη Μονεμβασιά κλπ και να σας φιλοξενήσουμε ως το “Μεγάλο Επισκέπτη”», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέλη της Ένωσης.
Από την πλευρά του, ο κ. Lafferty ευχαρίστησε την Ένωση Ξενοδόχων Λακωνίας για την πρόσκληση και πληροφόρησε ότι θα επικοινωνήσει με μερίδα εντύπων του χώρου προκειμένου να εξασφαλίσει κάποια συνεργασία/χορηγία. Όπως έκρινε, καλύτερη ιδέα θα ήταν να απευθυνθεί στο περιοδικό της EasyJet, η οποία άλλωστε θα εκτελεί τη νέα γραμμή Gatwick-Καλαμάτα και επιφυλάχθηκε να απαντήσει μόλις καταφέρει να προγραμματίσει κάτι σχετικό.
Τέλος, η Ένωση εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια και στην αεροπορική εταιρεία EasyJet για τη νέα γραμμή Gatwick-Καλαμάτα, αφού όπως υποστηρίζουν επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα στη Λακωνία και δίνει την ευκαιρία στο βρετανό κυρίως τουρίστα να γνωρίσει ένα σημαντικό ιστορικό, πολιτισμικό και φυσικό περιβάλλον, καθώς και έναν πλήρως οργανωμένο τουριστικό προορισμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα