Στη Μονεμβασία για δύο ημέρες οι βρετανοί τουριστικοί πράκτορες

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου η επίσκεψη γνωριμίας 14 βρετανών τουριστικών πρακτόρων στο...
Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη Μονεμβασία για δύο ημέρες οι βρετανοί τουριστικοί πράκτορες
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου η επίσκεψη γνωριμίας 14 βρετανών τουριστικών πρακτόρων στο Δήμο Μονεμβασιάς.
Η επίσκεψη υλοποιήθηκε στο πλαίσιο ταξιδιού που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας και σε συνεργασία με τον Τ.Ο. Sunvil Holidays από 30 Σεπτεμβρίου ως 7 Οκτωβρίου.
Στο ταξίδι συμμετείχαν γραφεία, τα οποία ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τη δραστηριότητα τους στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο. Ειδικότερα, στο κομμάτι του ταξιδιού που αφορούσε στη Λακωνία, η Ένωση Ξενοδοχείων του νομού φρόντισε οι βρετανοί πράκτορες να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία κάθε πόλης στην οποία είχε προγραμματισθεί διανυκτέρευση, ενώ η περιφέρεια Πελοποννήσου διέθεσε ξεναγό που συνόδευσε την ομάδα των βρετανών σε όλο το ταξίδι.
Σκοπός του ταξιδιού ήταν οι τουριστικοί πράκτορες να αποκτήσουν ζωντανή εικόνα μέσω προσωπικών εμπειριών και να διαπιστώσουν τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει η Πελοπόννησος, ως τουριστικός  προορισμός.
Στο πλαίσιο μάλιστα αυτό και σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχαν καταρτήσει οι διοργανωτές, οι  βρετανοί τουριστικοί πράκτορες, μετά την Μάνη, επισκέφτηκαν την Τρίτη 2/10 τη Μονεμβασιά, όπου ενημερώθηκαν για το τουριστικό προϊόν του Δήμου από την υπεύθυνη επικοινωνίας Τουρισμού κ. Μαργαρίτα Μανούσου. Ακολούθησε συζήτηση με τη συμμετοχή και του πρόεδρου της Επιτροπής Τουρισμού κ. Χαράλαμπου Λύρα, ενώ το βράδυ παρατέθηκε δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα με τοπικά εδέσματα.
Την επομένη, Τετάρτη 4/10, μετά τη ξενάγησή τους στην Καστροπολιτεία, οι βρετανοί επισκέφθηκαν τον παραδοσιακό Νερόμυλο Ταλάντων, που τέθηκε σε λειτουργία για το σκοπό αυτό. Αφού τους προσφέρθηκε γεύμα με τοπικά προϊόντα από τον οικείο πολιτιστικό σύλλογο, οι φιλοξενούμενοι επισκέφτηκαν τα χωριά Αρχάγγελο, Πλύτρα και Ελιά, για να αναχωρήσουν στις 3.30 το μεσημέρι για τη Σπάρτη, με πρώτο προορισμό το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα