Ενημερωτικό περίπτερο στο λιμάνι του Γυθείου

Συνεχίζεται η τουριστική προβολή της Μάνης
Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ειδικό περίπτερο λειτουργεί από τη Δευτέρα 3/9 στο λιμάνι του Γυθείου, καλωσορίζοντας καθημερινά τους επισκέπτες της Μάνης με πλούσιο ενημερωτικό υλικό, που περιλαμβάνει τα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής τους δήμου (ιστορικά μνημεία, το ποζοπορικό δίκτυο, οι βυζαντινές εκκλησίες και οι παραλίες).
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δ. Ανατολικής Μάνης να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες τουριστικές υπηρεσίες, συμβάλλοντας παράλληλα στην περαιτέρω ανάδειξη της Μάνης.
Το ενημερωτικό περίπτερο λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις έξι το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, όπως επίσης τις ημέρες και ώρες άφιξης κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Γυθείου, για την υποδοχή και ενημέρωση των επισκεπτών.
Φορέας υλοποίησης του έργου, που ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, είναι το ΙΝΕ ΓΣΕΕ, σε συνεργασία με το Δ. Ανατολικής Μάνης.
Το ενημερωτικό περίπτερο στελεχώνεται από προσωπικό το οποίο απασχολείται στο πλαίσιο του έργου «Δημιουργία Θέσεων Απασχόλησης σε Τοπικό Επίπεδο μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην περιφέρεια Πελοποννήσου» του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα