Γέμισε το γυμναστήριο Σπάρτης ο Σαμαράς

Ως μια καλή τονωτική ένεση στο δρόμο προς τις κάλπες βλέπουν οι επιτελείς της Συγγρού την πολύ επιτυχημένη ομιλία του...
Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ως μια καλή τονωτική ένεση στο δρόμο προς τις κάλπες βλέπουν οι επιτελείς της Συγγρού την πολύ επιτυχημένη ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Σπάρτη.
Το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της πόλης είχε γεμίσει ασφυκτικά από νωρίς, με αποτέλεσμα πλήθος κόσμο να ακούσει τον πρόεδρο της ΝΔ έξω από το γυμναστήριο.
Μιλώντας στην Σπάρτη, ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε με κατηγορηματικό τόνο ότι σε καμία περίπτωση δεν θα συγκυβερνήσει μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών αν δεν υπάρξει κυβερνητική αυτοδυναμία και ζητώντας «πλατιά υπογραφή» και «ισχυρή εντολή».
Ανεβάζοντας τους τόνους της εκλογικής αντιπαράθεσης ο Αντώνης Σαμαράς, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ. «Καλές οι συγγνώμες, αλλά έχουν συναίσθηση της ζημιάς που έχουν κάνει στον τόπο τους;», ανέφερε κατά τη διάρκεια ανοικτής συγκέντρωσης.
«Ο κ. Ολάντ που είπε ότι πρέπει να ελαφρύνουν το φορτίο της Ελλάδας, να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη, να το πει να το ακούσουν και οι Σοσιαλιστές στην Ελλάδα, που όταν μιλάγαμε για ανάπτυξη μας έλεγαν μαθητευόμενους μάγους», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στον Πάνο Καμμένο, τονίζοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «τα έχουν βρει με τον Αλέξη Τσίπρα» και προσέθεσε ότι «μπορεί να μην είναι ΠΑΣΟΚ αλλά παίζουν το παιχνίδι του», καθώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ανακόψουν την πορεία της ΝΔ.
«Εχθρούς της πατρίδας» χαρακτήρισε τέλος αυτούς που φορούν ναζιστικά σήματα τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Οι κουκουλοφόροι και οι ναζί ήταν ένα πράγμα στην κατοχή και τώρα είναι πάλι ένα πράγμα και πρέπει να τους απομονώσετε».
Τα στελέχη του οργανωτικού της ΝΔ δήλωναν απόλυτα ικανοποιημένοι, με το επόμενο στοίχημα να είναι μπροστά τους. Πρόκειται για την ομιλία του κ. Σαμαρά στο Ηράκλειο της βράδυ της Κυριακής, εκεί όπου ο κ. Βενιζέλος είχε πολλά άδεια καθίσματα.