«Όχι» στην υποβάθμιση του ΚΥ Βλαχιώτη - «Ναι» στη μεταναστευτική πολιτική είπε η Φεβρωνία Πατριανάκου από το Δήμο Ευρώτα

Η υποψήφια  βουλευτής Λακωνίας Φεβρωνία Πατριανάκου επισκέφθηκε την  Τρίτη  τα δημοτικά διαμερίσματα Σκάλα, Βλαχιώτης, Λεήμονας, Περιστέρι, Φιλήσι, Γράμμουσα, Βρονταμάς, Καρίτσα...
Τετάρτη, 25 Απρίλιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η υποψήφια  βουλευτής Λακωνίας Φεβρωνία Πατριανάκου επισκέφθηκε την  Τρίτη  τα δημοτικά διαμερίσματα Σκάλα, Βλαχιώτης, Λεήμονας, Περιστέρι, Φιλήσι, Γράμμουσα, Βρονταμάς, Καρίτσα και Γεράκι.
Στη Σκάλα και το Βλαχιώτη επισκέφτηκε καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες καθώς και το Δημαρχείο.
Συζητώντας με τους κατοίκους της περιοχής, η Φεβρωνία Πατριανάκου, αναφερόμενη στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, τόνισε ότι το πρόβλημα αυτό είναι εξίσου σημαντικό με αυτό της οικονομίας.
«Κανένας μετανάστης παραπάνω από αυτούς που χρειάζεται η τοπική οικονομία και αντέχει η κοινωνία. Η Ν.Δ δηλώνει έτοιμη να ακολουθήσει αυστηρή μεταναστευτική πολιτική», δήλωσε.
Αναφερόμενη στις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, η υποψήφια βουλευτής σημείωσε πως θα προωθήσει άμεσα τη κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια, τον επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών και τον  αυστηρό έλεγχο των συνόρων για να σταματήσει η ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών.
Όσον αφορά στο πρόβλημα υποβάθμισης του Κέντρου Υγείας Βλαχιώτη είπε ότι σε μια περιοχή 25.000 κατοίκων και με υπαρκτό τον κίνδυνο έξαρσης της ελονοσίας λόγω της οξυμένης λαθρομετανάστευσης, το Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη αντί να ενισχύεται συνεχώς, αντιθέτως υποβαθμίζεται.
«Τα προβλήματα δεν λύνονται με μονομερείς αποφάσεις της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, αλλά με συλλογικότητα και σεβασμό στη δημόσια υγεία των πολιτών», συμπλήρωσε.
Η Φ. Πατριανάκου τόνισε μάλιστα με έμφαση ότι είναι απαίτηση της κοινωνίας του Δήμου Ευρώτα η ανάκληση της απόφασης μεταφοράς του ασθενοφόρου και των οδηγών, η ανάκληση μετακινήσεων και αποσπάσεων προσωπικού απαραίτητου για την λειτουργία του κέντρου υγείας, καθώς και η κάλυψη θέσεων των αγροτικών γιατρών.
ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ_ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ_ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ_


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα