Εμπρός συνέλληνες. Καλό βόλι και καλή λευτεριά!...

του Ανάργυρου Ξεπαπαδάκη
Τρίτη, 24 Απρίλιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σας είπα και χτες ότι έκαναν την τρόικα και τα μνημόνια αναπόφευκτους εξουσιαστές, ρυθμιστές και δυνάστες της ζωής και της πατρίδας μας. Θα μπορούσε όμως ο Παπανδρέου να το είχε αποφύγει εντελώς αυτό… Αν ήθελε… Αλλά δεν ήθελε… Αυτό το σχέδιο έπρεπε να εκτελέσει!
Έρχονται φίλοι μου, ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Δεν τα βάζει ο νους σας!
Γιʼ αυτό, χωρίς την εξαφάνιση των ΑΙΤΙΩΝ της ασθένειας, χωρίς δηλαδή, την εκβολή απʼ τη ζωή μας των κομμάτων αυτών, και χωρίς την παραδειγματική ΠΟΙΝΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ των πολιτικών αυτών, καμία ελπίδα ανάκαμψης του φρονήματος των ελλήνων και της εθνικής οικονομίας και περαιτέρω ίασης της ασθένειας δεν υπάρχει.
ΜΗ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ («μέσα ή έξω από την Ευρωζώνη», «Ευρώ ή Δραχμή»), με τα οποία διεφθαρμένοι και αποτυχημένοι πολιτικοί, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τη σκέψη σου, να εγκλωβίσουν την κρίση σου και να υφαρπάξουν την ψήφο σου, για να «σώσουν» δήθεν την πατρίδα σου.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ. Αν «έτσι» σκέπτονταν οι πρόγονοί μας το ʼ21 μπροστά στην ΙΣΧΥ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και τις νουθεσίες, προειδοποιήσεις και τα εκφοβιστικά μηνύματα των μεγάλων δυνάμεων της εποχής και της «Ιεράς Συμμαχίας», σήμερα πρωθυπουργός μας θα ήταν ο… Ταγίπ Ερντογάν!
Τέτοια ψευτοδιλήμματα υποκριτών και ψευδοσωτήρων πολιτικών δεν αρμόζουν σʼ ένα Λαό, πουʼ μαθε να πορεύεται αγέρωχος ακολουθώντας οδοδείκτες, πουʼ γραφαν «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» κιʼ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ».
Γιʼ αυτό λάκωνες και έλληνες ψηφοφόροι,… ψηφίστε ελληνικά, όπως απαιτούν η ιστορία κιʼ ο πολιτισμός σου ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ, όπως θέλουν οι πανικοβλημένοι και δεσμευμένοι με ένοχα μυστικά πολιτικοί σου, κι οι συνασπισμένοι εναντίον της εθνικής μας Τιμής, Ελευθερίας και Αξιοπρέπειας, διεθνείς τοκογλύφοι και δανειστές μας.
Καρφώστε, το βράδυ των εκλογών, πάνω στις οθόνες της τηλεόρασης και του διαδικτύου, τα βλέμματα και την αγωνία όλων αυτών των μεγαλόσχημων και σοβαροφανών επιτελών του ΔΝΤ της ΕΕ και της ΕΚΤ, πουʼ μαθαν να μας ειρωνεύονται και να μας κουνάνε το δάκτυλο, και δώστε τους με την ΑΓΕΡΩΧΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ να καταλάβουν, ότι πάνω από τις οικονομικές αξίες,
υπάρχουν οι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ και ότι το χρήμα είναι που πρέπει να υπηρετεί τους ανθρώπους και όχι οι άνθρωποι το χρήμα.
ΔΩΣΤΕ με την ψήφο σας το ΣΥΝΘΗΜΑ, που περιμένουν όλοι οι καταπιεσμένοι λαοί της ΕΕ, για τον ΓΕΝΙΚΟ ξεσηκωμό τους ενάντια στα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ που επιχειρούν να επιβάλουν οι γνωστοί-άγνωστοι υπηρέτες του Μαμωνά κρυμμένοι μέσα σε «Λέσχες» και «Στοές», «Διεθνείς Οίκους» και «Διεθνείς Αγορές».
ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!
ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠʼ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ όλους αυτούς τους θλιβερούς πολιτικούς της εθνικής συμφοράς, που έχουν το θράσος να μας λένε κατάμουτρα, ΠΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να ζήσουμε σαν έλληνες,  πρέπει ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ… Βούλγαροι ή Ρουμάνοι.
ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, για του ΧΡΙΣΤΟΥ την Πίστη την Αγία, και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα